Copy
Use this area to offer a short teaser of your email's content. Text here will show in the preview area of some email clients.

Permanent Beta Nieuws

Het jaar is met een vliegende start begonnen. Weer nieuwe locaties, nieuwe samenwerkingen, veel meer Meetups en we zijn over de 2000 community leden heen! Het ging zo snel dat wij er wat groei stuipen van hebben ervaren. Vandaar dat we ook een maandelijkse nieuwsbrief hebben overgeslagen. Excuus hiervoor maar we hebben ons weer herpakt en vanaf nu krijgen jullie hem gewoon weer netjes iedere maand in jullie postvak ;)

PB kaapt de innovationvloer op de Week van de Ondernemer


Net als vorig jaar zal Permanent Beta weer aanwezig zijn op hét ondernemersevent van het jaar. Maar dit keer pakken we nog groter uit!

PB founder Peter Ros is alle edities het boegbeeld en spreker van de innovatievloer. Het gaat hier over dé tech trends van 2015. Hij schept een lijn in de chaos van de technologische ontwikkelingen om ons heen en laat zien hoe je sneller denkt dan de concurrent. 

Als het om innovatie gaat mag het thema 'wearables' natuurlijk niet ontbreken. Maarten den Braber weet alles over de connectie tussen slimme horloges, sensoren en the internet of things. Deze kennis deelt hij met veel plezier aan het grote publiek.

Ran Hendriks maakt de bezoekers weer gek met allerlei soorten drones en laat mensen zelf de sensatie van het vliegen met een drone meemaken. Daarnaast heeft hij voldoende boeiende en grappige verhalen over zijn eigen ervaringen als drone vlieger.

Slimmer werken en ondernemen, dat is de expertise van Esther Jacobs. Zij is als Digital Nomad de ideale host voor de lange tafel waar men alles kan vragen over Evernote, tovertypen, bloggen, slimme en goedkope marketing. Hierin wordt zij bijgestaan door Fokke Kooistra en Mike Verbruggen.

En tot slot mogen we ook nog in opdracht van ING grote corporates laten zien hoe je zonder saaie stand waarde toe kan voegen aan een evenement als dit. Dit gaan we doen door met het super team ECHT aandacht te besteden aan de bezoeker en door het leggen van ECHTE verbindingen. Verbindingen die ontstaan vanuit de behoefte van de bezoeker en niet vanuit de promotie-drang van de grote bedrijven.

Weer twee nieuwe PB locaties!

Na Zwolle sluiten nu ook Haarlem en Zuid Nederland aan bij Permanent Beta. Twee enthousiaste teams hebben de stoute schoenen aangetrokken en zijn gestart met het organiseren van nieuwe Meetups. We zijn nu dus actief in Amersfoort, Amsterdam, Haarlem, Zwolle, Rotterdam, Groningen en Zuid-Nederland. En zo af en toe bezoeken we Utrecht ook.

Wil je zelf bijdragen aan een van de Regio Teams? Of wil je gewoon een keer een Meetup organiseren? Laat het ons dan weten en stuur een mail naar info@permanentbeta.nl

Samenwerking Maven

We zijn een hele gave samenwerking gestart met de leukste non-fictie uitgever van Nederland! Maven Publishing is gespecialiseerd in het toegankelijk maken van wetenschappelijke 
kennis over menselijk gedrag. Samen gaan we ontdekken hoe het is om Meetups te organiseren over de thema's uit de boeken, kennis uit te wisselen en wie weet ooit een boek samen te maken.

Om deze samenwerking te vieren geeft Maven een cadeautje weg. Het boek De Taalhacker, hierin lees je wat de snelste manier is om een taal te leren (en nooit meer te vergeten). 

Wil je kans maken op dit boek? Laat het ons dan hier weten!

Vechtclub XL en PB gaan het maken!

Op zaterdag 2 mei organiseren Vechtclub XL en Permanent Beta samen een Maakdag. Wat kun je hier verwachten? Tijdens deze dag kunnen deelnemers meedoen aan workshops, challenges, de makersmarkt en krijgen ze meer inspiratie dan ze aan kunnen! Lijkt dit je wat? Meld je dan nu aan!

Ben jij een maker? Heb je een inspirerend verhaal? Vind je het leuk om een workshop te geven? Heb je een maak-vraagstuk waar je denkkracht voor nodig hebt? Of wil je gewoon jouw product tentoonstellen op de markt? Stuur dan een mail naar kim@permanentbeta.nl en help mee om deze dag nog mooier te maken.

Wat is Permanent Beta?

Agenda

Amersfoort Amsterdam Groningen Rotterdam Utrecht

Must Read & See

Deze maand hebben we als Must Read twee linkjes. De eerste link is een artikel over een nogal freaky maar heel gaaf experiment op het gebied van Biohacking. Een groep waaghalzen in Amerika onderzocht of ze de mens nachtzicht konden geven. Lees zelf het resultaat...
De tweede is de blog van Erwin Blom over de nieuwste tech trends en de rode draad van SxSW 2015.  

De Must See is een TED Talk van David Eagleman. De mens kan slechts een tien - biljoenste van alle lichtgolven waarnemen. Hetgeen wat wij 'realiteit' noemen is dus een beperkt gegeven. Wat als je dat nou eens zou kunnen veranderen?
 

App v/d maand

Prismatic is een app die voor jou de meest waardevolle artikelen zoekt die er op het internet te vinden zijn. Jij hoeft alleen maar aan te geven waar je interesses liggen of welke mensen je wilt volgen. Zo leer je iedere dag iets nieuws!

Blogs van de maand

Af en toe schrijven er mensen een hele leuke blog van onze Meetups. Deze maand kwamen er ook weer een paar voorbij. Peter Joosten schreef er twee, over Pre Trending Topics en Biohacking. En ook de aftrap van PB Zuid is vastgelegd.

Wil jij bij onze redactie?

Omdat we steeds meer Meetups krijgen op verschillende locaties zijn we opzoek naar enthousiaste mensen voor in de redactie die het leuk vinden om blogs of nieuws items te schrijven. Hiermee kunnen we PB nog meer promoten en onze website en nieuwsbrief vullen. Ben jij een taaltovenaar? Vind je het heerlijk om te bloggen? Laat het ons dan weten! Stuur een mail naar info@permanentbeta.nl
Copyright © 2015 Stichting Permanent Beta, All rights reserved.

Bekijk het nieuwsbrief archief

U ontvangt deze nieuwsbrief omdat u staat ingeschreven in het e-mailbestand van PermanentBeta
Email Marketing Powered by Mailchimp