Copy
Use this area to offer a short teaser of your email's content. Text here will show in the preview area of some email clients.

Permanent Beta in de lift!

Volgende week beginnen we met een geweldig nieuw programma. Wij breiden onze locaties steeds verder uit en krijgen steeds meer bekendheid bij bedrijven, overheid en media. Dit zorgt ook voor steeds meer interessante content en sessies. In deze nieuwsbrief laten we zien wat je allemaal te wachten staat. En dat is niet mis! 

VPRO Tegenlicht bij Permanent Beta

Tegenlicht en Permanent Beta is een hele goede combi en dat vonden ze bij de VPRO ook daarom mogen we de officiële regionale MeetUp in Amersfoort organiseren. Want wat is er nou leuker dan alleen Tegenlicht te kijken? Juist, met z’n allen kijken. Waarom? Omdat je daarna met elkaar de dialoog aan kan gaan over de prikkelende onderwerpen uit de uitzending. Lees meer en bekijk de data.

Permanent Beta Radio

Breng vier gepassioneerde doeners bijeen die moeiteloos uren over het boekenvak, content, retail, digitalisering, waardemodellen en technologie kunnen kletsen en sparren en je krijgt waarschijnlijk een boeiende avond.
Precies dat gaan Daan van der Valk boekverkoper bij H. de Vries Boeken (één van de mooiste onafhankelijk boekenwinkels van Nederland), Marijke Roskam (presentatrice en radiomaakster BNR), Timo Boezeman ( voorheen digitaal uitgever bij A.W. Bruna' en 'accountmanager digitale diensten bij Centraal Boekhuis) en Martijn Aslander (ideeënbedenker, schrijver en spreker) eens in de zoveel tijd doen. Lees meer...

Nieuwe Meetups

Het komende half jaar staan er weer heel veel gave Meetups op het programma. Sommige onderwerpen zijn nieuw maar er komen ook zeker een paar oude vertrouwde sessie terug.

Op 9 september ben je welkom in Berlage Meet&Workspace voor de Apple Viewing Party. We kijken dat met elkaar naar de presentatie van de nieuwe iPhone 6. Als we de geruchten mogen geloven gaat dit een bijzondere avond worden.

Natuurlijk starten we ook weer met onze gebruikelijke Evernote sessies. En in deze categorie hebben we een nieuwe aanwinst, namelijk de Slimmer en Effectiever werken Meetup.

Een nieuw en heel gaaf onderwerp in onze reeks is Biohacking. Hiermee starten we op 17 september met als subthema: discussing implants.

Zin in een avondje stand-up filosofie over technologie? Dat komt goed uit want ook Pre Trending Topics zal de komende maanden weer worden voortgezet. 

Misschien wel de meest verassende sessie op het lijstje is De toekomst van onsterfelijkheid. Een event rondom het controversiële, actuele en tegelijk ook futuristische thema. Met verschillende internationale sprekers.

De samenwerking met de Week van de Onderneming wordt voortgezet. Dit jaar zijn we nog in Eindhoven, Rotterdam en Amsterdam.

Na het succes van PB Dag #4 hebben we gelijk PB Dag #5 vastgezet op 3 nov. Dit belooft een druk bezochte dag te worden want er zijn nu al 100 mensen aangemeld!

Tot slot hebben we nog een hele leuke nieuwe Meetup, De Knopjesmiddag. Een middagje spelen en klooien met je Apple apparaat. De nerds van Permanent Beta staan deze middag tot je beschikking om te helpen en tips te geven. 

Vind je dit nog niet genoeg? Houd dan onze Meetup goed in de gaten want binnenkort zullen er nog veel nieuw sessies bijkomen van onze nieuwe locaties Groningen, Eindhoven en Rotterdam.

Samenwerking


Samen met Klein Haarlem, een netwerk van creatieve ondernemers in Haarlem, gaat Permanent Beta een reeks lezingen organiseren onder de titel: De creatieve Universiteit van Nederland. Hierbij worden ondernemerschap (ondernemend denken) en ondernemersvaardigheden onder de loep genomen, afgewisseld met storytelling: helden- en antiheldenverhalen van ondernemers, ter lering ende vermaeck.


Tijdens de IDG IT Innovation Day biedt Permanent Beta tien mensen de mogelijkheid om zich te laten chippen. Het is de bedoeling dat we deze groep gaan volgen, diverse nieuwe mogelijkheden bedenken en tijdens meetups de ervaringen uitwisselen. Hierbij betrekken we research en studenten van de opleiding CMD Hogeschool Amsterdam.

Weg-geef-actie


Deze maand mogen we een te gek live game van Sherlocked verloten voor de scherpste puzzelaars onder ons. In deze nieuwsbrief zit een code verspreid die in te vullen is op hun boekingspagina voor één gratis game twv €119!

Must read & see

Met het oog op onze Biohacking sessies is de must read van de maand het artikel 'Hacking the president’s DNA'.

De must see van deze maand gaat over het 3D printen van emoties. Dit levert hele unieke vormen op.

App van de maand

De app van deze maand is Command-C. Hiermee kun je heel snel en eenvoudig kopiëren en plakken tussen je Mac en iPhone of iPad. Lees hier wat het allemaal kan of bekijk dit filmpje.
Copyright © 2014 Stichting Permanent Beta, All rights reserved.

Bekijk het nieuwsbrief archief

U ontvangt deze nieuwsbrief omdat u staat ingeschreven in het e-mailbestand van PermanentBeta
Email Marketing Powered by Mailchimp