Copy
Use this area to offer a short teaser of your email's content. Text here will show in the preview area of some email clients.

Permanent Beta Dag #7

Het is allemaal heel leuk en ook best spannend! Voor het eerst zijn we te gast in Rotterdam voor alweer de 7de Permanent Beta Dag, en wel op een hele gave school Het Lyceum Rotterdam. De dag wordt gevuld met 60 sprekers op het gebied van wetenschap, techniek en cultuur. En zoals je van ons gewend bent is er daarnaast ook veel te doen en te beleven. In deze nieuwsbrief een klein inkijkje in wat je te wachten staat.

Nog niet aangemeld?? Dat kan hier!

Wil je meehelpen op de dag zelf? Bekijk dan deze Part Up

Meer kennis dan je aan kan!

Om 9.30 uur openen we de dag en om 10.00 uur staan de eerste sprekers op het programma. Met zeker 60 sprekers zal er zoveel kennis op je afkomen dat je geheid dingen gaat missen. Om het kiezen iets makkelijker te maken geven we je vooraf alvast een inkijkje in de sprekers die gaan komen. Het tijdschema komt later deze week online.

Kom jij het maken in Rotterdam?!

Het Lyceum Rotterdam is een van de eerste scholen die een inhouse maaklab heeft. De makers binnen onze community kunnen dan ook hun hart ophalen in het maaklokaal waar de hele dag maakactiviteiten en lezingen over maken worden gehouden. Partners die ons hierin helpen zijn Het Lab Rotterdam en De Maakschappij.

Failure Night!

Al eens ongelofelijk de mist ingegaan? De boel verknald? Alles in de soep laten lopen? Gefeliciteerd! Dat is namelijk heel normaal. En het gebeurt vaker dan je denkt. Natuurlijk was er schaamte, of verdriet of boosheid. En dat mag er zijn. Maar wat was nou de les? En was je jaren later nog steeds van mening dat je gefaald hebt? Of was de les waardevol achteraf gezien?

Op de Permanent Beta Dag 13 nov geven we verhalen over fuck-ups de ruimte. Van 20.00 tot 21.00 uur. Ter inspiratie, leren maar natuurlijk ook vermaak. Wedden dat we een boeiend uurtje krijgen vol plaatsvervangende schaamte en wellicht wonderlijke inzichten? Maximaal 8 minuten per fuck-up.

Heb je een verhaal om te delen? Laat het ons dan weten! Stuur een mail naar kim@permanentbeta.nl

Beleef het op de Playground!

Naast de sprekers is er op de dag natuurlijk ook genoeg te doen en te beleven. Zo zullen VR010 en Digital Playground zorgen voor een VR zone waar je even kunt ontsnappen naar een andere wereld. Het Permanent Future Lab laat je spelen met de nieuwste open hardware en gadgets. Art of Robotics neemt de Baxter robot mee en laat zien wat hij allemaal kan en wat voor invloed dit heeft op onze maatschappij. En er is een grote kans dat er af en toe wat drones om je oren vliegen ;)

Agenda

Amersfoort
- 4 nov: Tegenlicht Het Bitcoin Evangelie

Groningen
- 10 nov: Bakkerij Anders Organiseren

Rotterdam
- 13 nov: PB Dag #7

Amsterdam
- 24 nov: Evernote

Wat is PB?

 

Must See & Read

De Must See van deze maand is de TV Portal van Margriet de Schutter. Als ex-topsporter beantwoord zij vragen en inspireert ze je over hoe jij het maximale uit je leven kunt halen. Wie wil dat nou niet?

De Must Read bestaat deze keer uit een lange en een korte leestip. De korte is dit artikel over een puber die vanuit zijn slaapkamer begon met het bouwen van een robotische prothese arm waarmee hij nu mensen helpt die dit echt nodig hebben. 

De lange tip is het boek 'De Natuur als Uitvinder' van Ylva Poelman. Het onderwerp is Bionica, biologische oplossingen voor maatschappelijke en sociale vraagstukken.

Weg-geef-actie

In deze nieuwsbrief hebben we maar liefst twee boeken om weg te geven!

Een boek dat al eerder voorbij is gekomen maar door grote interesse nogmaals: Feedback is een cadeautje.

En de andere optie is Wat is jouw droom? van Esther Jacobs.

Meedoen met de actie kan door het invullen van dit formulier!
Copyright © 2015 Stichting Permanent Beta, All rights reserved.

Bekijk het nieuwsbrief archief

U ontvangt deze nieuwsbrief omdat u staat ingeschreven in het e-mailbestand van PermanentBeta
Email Marketing Powered by Mailchimp