Copy
Use this area to offer a short teaser of your email's content. Text here will show in the preview area of some email clients.

Permanent Beta Nieuws

Het is bijna zover...Na juni nemen wij een welverdiende zomerstop. Bedankt voor weer een geweldig jaar! Maar natuurlijk gaan we er als afsluiting eerst nog even een hele gave PB Dag van maken. In deze nieuwsbrief een korte terugblik op wat mooie resultaten en alvast een blik vooruit op het nieuwe seizoen.

Dit wil je echt niet missen!


Op deze foto ziet het er nog rustig uit in De Nieuwe Stad maar daar gaat op 30 juni verandering in komen. Tijdens de PB dag bieden we meer dan 50 sprekers het podium en verwelkomen we meer dan 300 bezoekers. Er staat een programma klaar met meer inspiratie dan je aankunt. Van yoga sessies tot productiviteit ninja's en van gravitonen tot live action games. Meer informatie over de dag vind je op onze website. Aanmelden kan nog want er is nog plek!

De slag om Nederland:)

Wij proberen de Permanent Beta bijeenkomsten voor iedereen toegankelijk te maken. Steeds meer mensen uit onze community willen zelf permanent beta sessies organiseren in hun eigen stad. Hierdoor zijn we in steeds meer steden van Nederland actief. Naast Amersfoort en Amsterdam, zijn we bezig om na de zomer te starten met locaties in Groningen, Eindhoven, Enschede en Rotterdam.
Wij zijn op dit moment druk aan het puzzelen voor een nieuw programma vanaf september. Reken maar op weer een vol programma met inspirerende sessies. Hou de Meetup in de gaten, meer informatie volgt snel!

Terugblik Week vd Ondernemer

Inmiddels hebben we alweer drie succesvolle edities van de Week van de Ondernemer erop zitten. We waren te gast in Utrecht, Groningen en Enschede. En we zijn nog niet klaar! Meer info lees je in deze blog. 

Permanent Beta Festival

Van 10 t/m 14 september is het weer tijd voor het Permanent Beta Festival (voorheen NNF). Zoals ieder jaar midden in de Drentse bossen met een verzameling van fijne mensen en gezelligheid. Natuurlijk is er ook weer volop lekker eten, een inspirerend programma met leuke workshops en activiteiten, een wellness area en feest bij een immer knapperend kampvuur.  

Op dit moment zijn we druk bezig met het organiseren van de 11de editie van het festival. We zijn een nieuwe website aan het maken en de eerste contouren van het programma zijn aan het ontstaan. Weet jij zeker dat je het niet wilt missen? Stuur dan een mail naar permanentbetafestival@gmail.com

Nog niet eerder naar het festival geweest? Dan is het leuk om deze linkjes even te bekijken zodat je alvast een indruk krijgt.

Permanent Beta in een rechtsvorm

Sinds kort is Permanent Beta een officiële stichting geworden. Dit geeft een aantal nieuwe mogelijkheden om een stap verder te groeien.
Draag jij Permanent Beta een warm hart toe? Voel jij ook de nut en noodzaak van het delen van kennis en de verbindingen die onze events teweeg brengen? Wil jij hieraan een steentje bijdragen? Dat kan nu door Backer te worden van de Stichting Permanent Beta! Stuur een mail naar info@permanentbeta.nl en dan nemen we contact met je op!

App van de maand


De app van deze maand is een must voor iedereen die met Quantified Self en Lifelogging bezig is. Logsit is een soort tweede geheugen waarmee je kunt bijhouden en monitoren wat je echt belangrijk vindt.  

Must read & see

Hoe ziet de toekomst van werk eruit? Ricardo Semler geeft in dit filmpje zijn visie.

Als must read hebben we deze maand een voorproefje van het nieuwe boek van Erwin Witteveen en Martijn Aslander. Hoofdstuk 7 van "Nooit Af".

Uit het archief

Een jaar geleden vertelde Joost Plattel op de PB Dag over de Quantified Self beweging. Dit jaar staat hij weer op de dag alleen dan met een verhaal over the Curious Corner of the internet...

Samenwerken

 Op 19 juni hebben we een effectieve brainstormsessie gehad met de KvK. De vraag die aan de PB crew werd gesteld luidde als volgt: "Waar staat de KvK over 3/5 jaar". Hier zijn mooie ideeën uitgekomen als het gaat om de rol die de Kamer kan gaan spelen voor ondernemers. De Kamer neemt de resultaten mee voor de toekomst.

Winnen!


Op de winactie van vorige maand waren veel reacties! Helaas kan er maar één de winnaar zijn... En dat is Fokke Kooistra. Maar niet getreurd want omdat het een graag gewild object is geven we hem deze maand gewoon nog een keer weg:) Wil je nog een keer kans maken? Vul dan hier je gegevens in!
Copyright © 2014 Stichting Permanent Beta, All rights reserved.

Bekijk het nieuwsbrief archief

U ontvangt deze nieuwsbrief omdat u staat ingeschreven in het e-mailbestand van PermanentBeta
Email Marketing Powered by Mailchimp