Copy
Use this area to offer a short teaser of your email's content. Text here will show in the preview area of some email clients.

Het is tijd voor de 8ste Permanent Beta Dag

En wat hebben wij er waanzinnig veel zin in! In deze nieuwsbrief geven we je nog wat laatste praktische informatie en een korte toelichting op het programma. Heb je jezelf nog niet aangemeld? Het kan nog steeds!

Kom je spelen?

Naast het luisteren naar de 54 interessante sprekers is er op de PB dag ook genoeg te doen en te beleven op de Playground. Een plek waar je jezelf kan onderdompelen in de wereld van VR, aan kan schuiven bij de Maakplek of waar je kan experimenteren met de nieuwste gadgets. En als je even last hebt van een overload aan kennis en inspiratie dan helpt Studio Life Art je aan ontspanning en nieuwe energie met muzikale yoga sessies. Maar boven alles is de Playground een plek waar je andere leuke mensen ontmoet en ervaringen kan delen. 

Praktische tips

Locatie & bereikbaarheid
We zijn voor deze editie te gast bij AmsterdamConnected aan de Paasheuvelweg 25 in Amsterdam. De locatie is heel goed bereikbaar met het OV. Vanaf station Amsterdam Holendrecht is het een kleine 5 minuten lopen. Met de auto is er parkeergelegenheid maar houd er rekening mee dat het voor de deur druk kan zijn en het wel betaald parkeren is! Tip: parkeer bij P+R Breukelen of ArenA en kom het laatste stukje met de trein.

Alleen PIN betalingen
Le Perron verzorgt op de dag de catering en zal zorgen voor heerlijke lunch, diner en tussendoortjes. Let op! Je kunt hier alleen met PIN betalen. Binnenkort zullen we ook het menu op deze app zetten maar er wordt in ieder geval gedacht aan goede prijs kwaliteit verhouding en variatie tussen vis, vlees en vega.

Event app

We gebruiken deze editie de super handige programma app Twoppy. Hierin vind je alle praktische informatie over het event, het programma en de partners. Deze webapp kun je op je telefoon installeren door deze link op je mobiel te openen en hem dan aan je beginscherm toe te voegen. De instructies hiervoor komen vanzelf in je scherm te staan bij het openen van de link via je mobiele telefoon.
 

Sharing = Caring

We willen alle bezoekers vragen om tijdens de dag zoveel mogelijk te delen op Facebook en Twitter. Denk bij voorbeeld aan live streams via Facebook of Periscope of leuke foto's en filmpjes. En vergeet niet om #PBdag8 bij je post te gebruiken. Ook leuk voor de thuisblijvers en verre vrienden die er niet bij kunnen zijn ;)
Copyright © 2016 Stichting Permanent Beta, All rights reserved.

Bekijk het nieuwsbrief archief

U ontvangt deze nieuwsbrief omdat u staat ingeschreven in het e-mailbestand van PermanentBeta
Email Marketing Powered by Mailchimp