Copy
Het laatste Permanent Beta Nieuws speciaal voor jou!

Permanent Beta Nieuws

Online is de community van Permanent Beta nog steeds hard aan het doorgroeien en ook de Permanent Beta dagen worden steeds drukker bezocht. En niet alleen in eigen land maar ook internationaal krijgen we steeds meer aandacht. Deze maand starten we zowel in Zuid Afrika als in België met een PB Hub! 

Wil je niet wachten tot de PB Dag #9 om dit mooie resultaat te vieren en mensen uit de community te ontmoeten? Dan hebben we goed nieuws! Er komen binnenkort een paar mooie evenementen aan.

Permanent Beta Borrels

Heb je sommige mensen uit ons eco-systeem al te lang niet gesproken? Ben je nieuw in de groep en wil je snel mensen leren kennen? Of heb je gewoon zin in een gezellige vrijdagmiddagborrel waar je ook nog iets van opsteekt? Kom dan naar de maandelijkse Permanent Beta Borrel. 
We starten met een interessante inhoudelijke sessie en daarna gaat de bar open voor een hapje en een drankje. De eerste editie is op vrijdag 28 oktober en Sander Ruijs van Maven Publishing zal het inhoudelijke deel voor zijn rekening nemen. Locatie is AmsterdamConnected en inmiddels is het restaurant ook open voor een heerlijke daghap. Zien we je daar?

Dance4Bridges

Wij hebben al een paar maanden geleden intrek genomen in ons nieuwe City Lab maar op 21 oktober is de officiële opening van AmsterdamConnected. Dit wordt gecombineerd met een mooi benefiet ADE evenement van Dance4Bridges. Voor Permanent Beta leden is de toegang gratis! Aanmelden kan met kortingscode PBD4B. Kaarten reserveer je hier!

PB Dag #9

Wat moeten we er nog over zeggen, het recept is bekend. Meer dan 50 sprekers klimmen op het podium om de bezoekers te overladen met kennis en inspiratie op het gebied van wetenschap, techniek en cultuur. Verder kan je meedenken in maatschappelijke vraagstukken binnen het PB Lab. En als je even klaar bent met luisteren dan is er een playground waar er gespeeld kan worden met allerlei gadgets, kunst en DIY tech. 
De dag wordt een verzameling van alles wat zich binnen de PB beweging afspeelt, dat zal dus een mooi bont gezelschap zijn ;) Sta je nog niet aangemeld? Dat doe je hier!

Wil je meedoen in de voorpret? Meld je dan aan voor onze Opbouwparty! Er zijn altijd handjes nodig :)

Heb je nog suggesties voor sprekers of onderdelen voor de Playground? Laat het ons weten!


 

Agenda

Amersfoort Amsterdam Utrecht Kaapstad

Must see & read

Voor de must see gaan we terug in de tijd naar één van de eerste Cadid Camera tv shows van de jaren 60. Hier wordt in de vorm van een social experiment aangetoond dat we toch echt kuddedieren zijn. Vind jij het ook zo lastig voor te stellen dat je hier in mee zou gaan? ;)

De must read blijft ook in de hoek van de gedragsexperimenten. In deze blog neemt Tim Zuidgeest je mee in de neuromarketing trucs die IKEA Delft op ons los laat. Deze locatie is namelijk bestempeld als wereldwijd Concept Centre. Wil je meer weten over neuromarketing? Tim is ook een van onze sprekers op de PB dag van 14 november.

PB gaat op reis!

Wie had dat drie jaar geleden gedacht toen we PB in NL lanceerde? Wij in ieder geval niet. Maar we gaan het echt doen! Onze activiteiten en filosofie blijven ook in het buitenland niet onopgemerkt. 

In België gaat Johan Dhaeseleer met zijn team aan de slag om daar ook Meetups te organiseren. In het begin zal de focus vooral liggen op Biohacking. We houden jullie op de hoogte van de eerste datum!

In Kaapstad is het op 1 november tijd voor de kick-off van PB South Africa. In dit land geloven we in de bruggen die het PB gedachtegoed kan gaan bouwen. We houden jullie in deze nieuwsbrief op de hoogte van de vorderingen!
Copyright © 2016 Stichting Permanent Beta, All rights reserved.

Bekijk het nieuwsbrief archief

U ontvangt deze nieuwsbrief omdat u staat ingeschreven in het e-mailbestand van PermanentBeta
Email Marketing Powered by Mailchimp