Copy
Use this area to offer a short teaser of your email's content. Text here will show in the preview area of some email clients.

Permanent Beta Nieuws

Wat was het een geweldig mooi feest, de vierde editie van de Permanent Beta Dag! In deze nieuwsbrief blikken we hierop terug zodat je kunt zien wat je hebt gemist of kunt nagenieten van wat je hebt meegemaakt.

Wat een fantastische dag!

Op 30 juni was De Nieuwe Stad in Amersfoort het toneel voor meer dan 50 sprekers, live muziek, drones, de maakplek, lekker eten en mooie ontmoetingen. Na afloop van de dag werden we dan ook overspoeld met foto's, filmpjes, blogs en heel veel mooie reacties van bezoekers. Hieronder de poging tot een samenvatting van alle content.

De MKBuzz was aanwezig en interviewde een aantal sprekers. Deze interviews zijn gefilmd en hier te bekijken. Martijn beleefde een spannend moment want hij liet een chip implanteren, ook dit is natuurlijk vastgelegd op video en in een blog. Daarbij was de PB Dag ook onderdeel van een radio uitzending van MKB Radio.
Een aantal sessies zijn op film vastgelegd door Stephan van Stekama Multimedia. Deze zijn op onze website te bekijken. Sommige sprekers hebben hun presentatie online gezet zodat je deze na kunt lezen.

Er waren een paar bezoekers die tijdens de dag hun camera hadden meegenomen en dit heeft ons een aantal hele mooie plaatjes opgeleverd. Dank hiervoor! Op onze Facebook groep hebben we hier een speciaal album voor gemaakt en ook op de Meetup vind je een selectie.
Verder zijn we erg dankbaar voor de vele mooie reacties via ons Twitter kanaal en Facebook groep. En blij met de blogs van Marnix, Twan en Lars.

En omdat wij nu alweer bruisen van nieuwe ideeën voor een vijfde editie van de Permanent Beta Dag, hebben we hier maar alvast een datum voor geprikt :) Op de Meetup kun je jezelf al aanmelden! 

We zijn aan het groeien!

Op 30 juni werd het al aangekondigd. Ook Groningen, Eindhoven en Rotterdam gaan dit najaar starten met Permanent Beta. Zo worden onze sessies voor nog meer mensen bereikbaar en daar zijn we heel blij mee!
In Groningen is er al een datum voor de kick off bekend; namelijk 15 september. Aanmelden kan via de Meetup. Wil je meedenken met locatie Groningen? Vul dan hier het formulier in.
Is Eindhoven voor jou dichterbij? Ook dan wordt jouw hulp op prijs gesteld. Stuur een mail met jouw ideeën naar pbzuid@jwalphenaar.nl en lees de blog die initiatiefnemer Jan Willem Alphenaar erover schreef.
Ook Rotterdam gaat na de zomer van start met Permanent Beta sessies. Natuurlijk is ook hier alle hulp welkom. Lees hier de oproep van initiatiefnemer Joop Korver
En hier laten we het niet bij want binnenkort volgt er meer nieuws over PB Enschede dus hou onze nieuwsbrief goed in de gaten!

 

Agenda

(De komende weken zijn we heel druk bezig met het maken van het nieuwe programma, in de volgende nieuwsbrief zal de agenda dus weer goed gevuld zijn!)

Lancering iSocial app

Tijdens de dag heeft iSocial haar nieuwe app gelanceerd. Een online/interactieve (m)app waarop alle sociale initiatieven van Nederland te vinden zijn. En waarmee sociale vernieuwers 24/7 met elkaar in contact kunnen komen en onder meer kennis en inspiratie kunnen uitwisselen. De app werd tot leven gebracht met een sessie 'impactvolle ontmoetingen'. Lees hier het verslag.

We love drones

Op de dag vlogen er al twee in het rond en hebben we er een paar super gave filmpjes mee kunnen maken. In ons nieuwe programma willen we nog meer aandacht besteden aan drones want de mogelijkheden zijn gigantisch! Wist je dat er zelf een DIY drone community is?
Verder staat ook biohacking hoog op ons lijstje van onderwerpen. Hou de Meetup dus goed in de gaten want over een paar weken plaatsen we daar onze nieuwe sessies!

Oproep! Vul je Meetup bio aan

Zoals op de dag al werd geshowd heeft Joost Plattel een tool gebouwd waarmee we in de Meetup kunnen zoeken op waardevolle informatie. Ben je bijvoorbeeld opzoek naar iemand in onze community die heel veel weet van Evernote. Dan is het slechts een kwestie van deze zoekopdracht invoeren. Hiervoor is het natuurlijk wel belangrijk dat je bio up to date is. Nog geen volledige beschrijving ingevuld van jouw interesse gebieden en expertise? Vul dit dan nu aan in jouw eigen profiel op onze Meetup groep.

Muzikale afsluiting

Nadat iedereen met inspiratie was overladen werd de dag afgesloten met Acoustic Open Mic van Erik de Wild. Wytse Visser en Arnoud Kas klommen op het podium en dit leverde een hele mooie muzikale afsluiting op. Bedankt hiervoor!
Copyright © 2014 Stichting Permanent Beta, All rights reserved.

Bekijk het nieuwsbrief archief

U ontvangt deze nieuwsbrief omdat u staat ingeschreven in het e-mailbestand van PermanentBeta
Email Marketing Powered by Mailchimp