Copy
Use this area to offer a short teaser of your email's content. Text here will show in the preview area of some email clients.

Permanent Beta Nieuws

Het is alweer bijna tijd voor de vierde editie van de Permanent Beta Dag en daarom geven we je in deze nieuwsbrief alvast een klein inkijkje in het programma. Verder blikken we terug op de afgelopen maand en zoals je van ons gewend bent geven we weer een aantal mooie tips over apps, video's en interessant leesvoer. En let even goed op de weg-geef-actie van deze maand want die wil je echt niet missen...

30 juni: een tipje van de sluier...

De vierde editie van de Permanent Beta Dag belooft weer een hele speciale te worden. Op het programma staan in ieder geval Ivo Maissan, Victor van Uncover LabJacco Handgraaf, de uitvinder van wi-fi en een van de jonge initiatiefnemers van de World Hackathon Day. Natuurlijk kan er ook weer geknutseld worden in de maakplek en zorgt Eric de Wild voor de muziek.
Wat ook speciaal is aan deze editie is de locatie. Voor deze keer strijken we neer in De Nieuwe Stad te Amersfoort. Een oude fabriek waar nu gebouwd wordt aan een innovatieve microstad. Genoeg redenen dus om je alvast in te schrijven voor 30 juni zodat je zeker bent van een plek! En vergeet ook niet om je leukste vrienden uit te nodigen!

Terugblik op de toekomst van werk

Samen met Erno Mijland organiseerde Jan-Henk Bouman de Meetup: De toekomst van werk – samen op onderzoek. Er was een mooie opkomst en de dynamiek was groot. Acht deelnemers gaven een Speedtalk van 10 minuten en eindigde deze met een speciale vraag die zij onder de aandacht wilden brengen. Met 30 betrokken PB-ers hebben we via een speciale dialoog-vorm de collectieve intelligentie van de groep aangesproken om antwoorden te vinden op vragen over de ‘Toekomst van Werk’. De Speedtalks staan inmiddels online. In de MeetUp is veel kennis gedeeld over artikelen, onderzoeken en blogs rond dit onderwerp, dit hebben we gebundeld en op Google docs geplaatst.

Week van de Ondernemer

 Zoals in de vorige nieuwsbrief al was te lezen hebben we de Week van de Ondernemer als zeer positief ervaren. Daarom Zullen we ook in de regionale edities aanwezig zijn. Hieronder een overzicht van alle edities die nog gaan komen:

Weg-geef-actie!

Wij houden heel erg van zelf dingen maken en personaliseren, of het nu gaat om een LikeJarDraailampje of je eigen customized MacBook cover. Daarom hebben we deze maand een hele mooie gadget om weg te geven. Een telefoonoplader van kersenhout met daarin het logo van Permanent Beta en gemaakt door Uncover Lab. Zo kun je onderweg altijd je telefoon opladen, ook als er geen stopcontact in de buurt is! Wil je kans maken op deze coole gadget, vul je gegevens dan hier in!

Heb je geen geluk in het spel of wil je wel zo'n lader maar dan met je eigen logo? Dan heeft Uncover Lab een speciale actie voor jou! PB leden krijgen €15 korting op een gepersonaliseerde charger die normaal €60 kost. Gebruik bij je bestelling de kortingscode betaforlife
 om hier van te profiteren.

De gelukkige winnaar van vorige maand is Wilco Sinnema. Heel veel leesplezier met jouw KIJK abonnement!

App van de maand

    De app tip van deze maand is Scanbot. Met deze app scan je documenten zoals bonnetjes, kaartjes of artikelen via je telefoon, net zo scherp als met een gewone scanner. Het werkt super snel en je slaat het gelijk op waar je het hebben wilt. De App heeft onder andere een koppeling met Evernote, Google Drive en Dropbox.

Must read & see

De must read van deze maand is een artikel over een interview met Yuri van de Geest met als titel 'Grote bedrijven onderschatten de kracht van startups’.
En als must see willen we Joost Plattel aanraden met zijn bijdrage tijdens de Week van de Ondernemer over de curious corners of the internet. Hier schrijft hij trouwens ook iedere maand een hele leuke nieuwsbrief over!

Uit het archief


Het is echt zeker de moeite waard om dit filmpje van Nathalie Bouts op de PB dag #3 terug te kijken. Hier vertelde ze over haar eerste theatervoorstelling en de droom om ooit in Carré te staan. En weet je trouwens... Op 17 mei is alweer haar tweede voorstelling! En hier kun je heen!
 

Samenwerken

Tijdens de Week van de Ondernemer is de samenwerking met de Kamer van Koophandel goed bevallen. In Amersfoort was er natuurlijk al een nauwe band door onze plek in het Ondernemersplaza maar deze samenwerking zullen we de komende tijd verder gaan uitbreiden. Zij hebben nog veel meer mooie locaties door het land en wij kunnen een goede sparringpartner zijn waar het gaat om innovatie. 
Copyright © 2014 Stichting Permanent Beta, All rights reserved.

Bekijk het nieuwsbrief archief

U ontvangt deze nieuwsbrief omdat u staat ingeschreven in het e-mailbestand van PermanentBeta
Email Marketing Powered by Mailchimp