Copy
Use this area to offer a short teaser of your email's content. Text here will show in the preview area of some email clients.

We zijn jarig!

Dat we toe zijn aan de tiende Permanent Beta Dag betekent dat we al vijf jaar bezig zijn. En dat is toch wel reden voor een feestje. Natuurlijk is een PB dag altijd een feest maar deze keer doen we net even extra ons best. Kom je ook?

Tip: blijf tot het einde!

We sluiten de dag dit keer af met een verrassend einde. Speciaal voor deze editie hebben we een slotact waar je nog dagen over na zult praten. Laat je betoveren, verwarren en door elkaar schudden. Deze act start na het eten rond 19.15 uur. Mis het niet! 

Gouwe Ouwe en Groentjes

Het sprekers programma zit weer bomvol dus aan nieuwe en kennis en inspiratie zal het niet ontbreken op 26 juni. Het is een fijne mix van oude bekenden en nieuw talent. Neem alvast een kijkje in onze programma app. Deze wordt nog dagelijks bijgewerkt: https://app.twoppy.com/PBdag10/ En het is een webapp dus open hem op je mobiel en sla hem op zodat je hem kunt openen vanuit je beginscherm. Zo draag je het programma tijdens de dag in je zak.

Het leven is een puzzel!

Alle kennis is vindbaar, ideeën genoeg, digitale tools zijn er in overvloed en dankzij het web kunnen mensen sneller met elkaar verbinden dan ooit te voren. Als je iets voor elkaar wilt krijgen is het dus de kunst om mensen, informatie en ideeën zo slim mogelijk met elkaar te verbinden. Zie het als een uitdagende puzzel die je moet zien te kraken. Daarom zetten wij deze PB dag in op het ontwikkelen van jullie puzzel skills. Onder anderen Ruud Kool en Nils Roemen nemen jullie mee in de magische wereld van het gamen en laten je mysteries ontrafelen.

PB International

Wist je dat onze beweging inmiddels ook over de grens actief is? Er zijn het afgelopen jaar al twee Meetups in Kaapstad geweest en in november zullen we Iran gaan verkennen. Heel spannend allemaal. We houden je in deze nieuwsbrief op de hoogte! Je kunt ons ook volgen op Facebook.

Nieuwe agenda

Met de Permanent Beta Dag komt er een eind aan ons Meetup seizoen. In de zomer gaan we broeden op een mooi nieuw programma. Heb jij ideeën of suggesties? Laat het ons weten door te mailen naar kim@permanentbeta.nl
Copyright © 2017 Stichting Permanent Beta, All rights reserved.

Bekijk het nieuwsbrief archief

U ontvangt deze nieuwsbrief omdat u staat ingeschreven in het e-mailbestand van PermanentBeta
Email Marketing Powered by Mailchimp