Copy
Use this area to offer a short teaser of your email's content. Text here will show in the preview area of some email clients.

Ben jij erbij op onze Permanent Beta Dag?

Nog maar een paar dagen en dan is het zover... Dan is het alweer tijd voor de zesde editie van ons tweejaarlijks feestje. Zaterdag 27 juni wordt een dag met meer dan 40 sprekers die je allemaal meenemen in de wereld van wetenschap, techniek en cultuur. Van Virtual Reality tot Sibpalki en van implantables tot het basisinkomen. In deze nieuwsbrief alvast een inkijkje in het programma om je ervan te overtuigen dat je dit echt niet mag missen.

Meer inspiratie en kennis dan je aankan!


Zoals je van ons gewend bent hebben we weer een overvol programma met sprekers, workshops en brainstormsessies. We openen onze deuren om 9.30 uur en om 10.00 uur beginnen de eerste sessies. Om 21.00 uur eindigt de laatste sessie en kan iedereen tollend en bulkend van de inspiratie en nieuwe energie aan de borrel. 

Wil je weten wat je allemaal te wachten staat? Bekijk dan via deze link alvast het programma. Voor de subsessies geldt vol=vol en je mist dus vast meer dan je kan meemaken ;). Reden genoeg om de volgende keer weer gewoon terug te komen!

Sta je nog niet aangemeld voor de dag maar ben je wel van plan te komen? Meld je dan aan via onze Meetup. Op die manier weten we hoeveel lekker eten we voor jullie moeten maken.

Doen!


Naast de sessies waar je kennis en inspiratie op kan zuigen is er ook van alles te doen en te zien. Leer bijvoorbeeld vliegen met een drone, spelen met gadgets van het Permanent Future Lab, maak je eerste stap naar een onderhuidse chip, fiets met een ELF of koop je eerste bitcoins.

En niet geheel onbelangrijk...ontmoet heel veel gave mensen en geniet van het lekkere eten wat er te koop is!

Heb je iets te vertellen?


We hebben last minute een extra subzaal tot onze beschikking! Hans van Meggelen komt samen met PB Rotterdam in zijn grote schoolbus van Drive2Connect naar onze dag. Dit is niet alleen heel handig als vervoersmogelijkheid als je uit Rotterdam komt maar deze kan ook gebruikt worden als sessie ruimte. 

Heb jij een verhaal te vertellen? Iets wat past binnen bridging brains, tech and culture? Laat het ons dan weten door een mail te sturen naar kim@permanentbeta.nl.

Maker Challenge

We hebben een programma staan met stuk voor stuk gave onderdelen maar van deze maakt je hart toch een extra sprongetje. Tijdens de Maker Challenge maken twee teams ieder in één dag een hulpmiddel voor iemand met een fysieke beperking. Vervolgens documenteren ze het resultaat en zetten dat op instructables.com zodat iedereen het kan verbeteren en delen. Sharing = Caring!

EduHack


Tijdens de dag zal er op dezelfde locatie een EduHack plaatsvinden. In 24 uur het onderwijs "hacken". Goede ideeën bedenken en prototypes maken om een aantal van de hedendaagse onderwijs hiaten op te lossen. Iedereen kan meedoen, of je nu de grootste en meest ervaren hackathon meester bent of een first-timer. Aanmelden kan via deze website.

PB TV


Ook deze editie zullen we voor een livestream van PB TV zorgen zodat ook de thuisblijvers mee kunnen kijken met wat er allemaal gebeurt. Daan van Bergen verzamelt met zijn team wervelende en verrassende interviews. Geen standaard vragen, commerciële praatjes of eindeloze diepgang. Wel het échte verhaal, een jongensboek, een kijkje in het poezie-album, een lach en mogelijk ook nog wat gewone inspiratie bij een ongewone talkshow.  Op deze pagina van onze website wordt met een livestream uitgezonden. Nu vind je hier nog een terugblik naar de vorige editie.

Maar dit is natuurlijk niet te vergelijken met je fysieke aanwezigheid ;). Dus meld je aan!
Copyright © 2015 Stichting Permanent Beta, All rights reserved.

Bekijk het nieuwsbrief archief

U ontvangt deze nieuwsbrief omdat u staat ingeschreven in het e-mailbestand van PermanentBeta
Email Marketing Powered by Mailchimp