Copy


Permanent Beta Nieuwsbrief

Iedere maand houden wij jou op de hoogte van alles wat er gebeurt op ons platform. In deze nieuwsbrief geven we je alvast een inkijkje in het nieuwe programma, blikken we terug op een succesvolle tweede editie van Pre Trending Topics en maken we je blij met een hele toffe weg-geef-actie. Verder blijft het platform groeien en hebben we inmiddels de 1000ste deelnemer mogen begroeten!

Pak je agenda er maar bij!

Tijdens de kerstperiode zijn we bij elkaar gaan zitten om de plannen voor 2014 door te spreken. Dit heeft geresulteerd in een super gaaf nieuw programma met maar liefst 100 presentaties tot de zomer! Dus ga er maar even goed voor zitten, pak je agenda erbij en noteer deze sessies alvast in je agenda. In onze Meetup groep vind je alle data op een rij. Vergeet vooral woensdagavond 9 april niet te noteren want dit wordt een hele bijzondere avond binnen de Week van de Ondernemer, waarmee Permanent Beta dit jaar intensief samenwerkt. En een ander hoogtepunt is de 4de Permanent Beta Dag op 30 juni.

2de try out Pre Trending Topics

Na de wervelende start in Amersfoort was het deze keer de beurt aan de Meet & Workspace Berlage. De nieuwe app’s, handige gadgets en andere gave ontwikkelingen vlogen weer om je oren. Ben jij ook benieuwd welke trends eraan zitten te komen? Lees dan onze blog.

We zijn over de 1000 deelnemers!

In de afgelopen week hebben wij de 1000ste deelnemer mogen verwelkomen op ons platform. Dit was Floris van Eck en voor hem is er een cadeautje onderweg! Dit is natuurlijk een mooie mijlpaal maar nog mooier is dat we nog steeds door blijven groeien! Ken jij nog mensen die ons zouden willen volgen? Stuur deze nieuwsbrief dan gerust door.

Nieuwe locaties en samenwerkingen

We zij druk bezig met het verkennen van nieuwe locaties en samenwerkingen zodat het Permanent Beta Platform voor nog meer mensen bereikbaar wordt. Bijvoorbeeld een mogelijke samenwerking met Fast Moving Targets waar Martijn onlangs te gast was. Binnenkort zullen we hier meer over vertellen.

Winnen, winnen, winnen!

Wij maken graag mensen blij en daarom geven we allemaal hele toffe spullen weg deze maand. Wil jij kans maken op AquaLoveNotes, Draailampjeseen boek over zelfsturing en bottom-up organiseren of het boek Schaarste van Sendhil Mullainathan & Eldar Shafir? Doe dan mee met de weg-geef-actie! Vul hier je gegevens in en hou je mailbox in de gaten!

Het Permanent Beta Lab biedt denkkracht

Nieuwe tijden vragen om andere manieren van werken en om vernieuwing. Organisaties komen er steeds vaker achter dat de geijkte manier van werken onhoudbaar is en het inhuren van een dure consultant niet altijd de oplossing biedt. In het Permanent Beta Lab krijgen organisaties de mogelijkheid om hun vraagstukken voor te leggen aan een multi-expertise denktank. Deze denktank bestaat uit mensen van verschillende disciplines, vrije denkers en creatieven. Dit zorgt voor een enorme denkkracht waaruit heel veel nieuwe en innovatieve ideeën kunnen ontstaan.

Ken je, ben je of werk je bij een organisatie die met een probleem zit die vraagt om een onorthodoxe oplossing? Of ambities heeft die op dit moment onhaalbaar lijken? Stuur dan een e-mail naar info@permanentbeta.nl. Voor deelname stellen we slechts één voorwaarde: je moet het vraagstuk écht beantwoord willen hebben, inhoudelijk zijn er geen beperkingen!

Kijk Live update

Wij zijn nog steeds heel erg trots en blij met de Kijk Live samenwerking. Daarom houden wij je in de nieuwsbrief op de hoogte van alle updates. Sinds kort hebben zij bijvoorbeeld een livestream zodat je echt helemaal niets meer hoeft te missen. Heb je de laatste editie toch gemist? Bekijk dan hier de livestream. Verder worden er ook interessante columns gepubliceerd, bijvoorbeeld die van Diederik Jekel, Dick Oosterwijk, Vivienne Bendemacher en Ronald Giphart. En kijk ook eens terug naar de presentatie van Herman Kopinga want ook onze Permanent Beta knutselaar stond op het podium.

Special Forces gezocht!!

Met het drukke programma voor de boeg kunnen wij alle hulp gebruiken van mensen die het leuk vinden om Permanent Beta naar een hoger niveau te brengen. Wij zijn vooral opzoek naar bloggers, fotografen, tekstschrijvers, vormgevers, programmeurs, cameramannen/vrouwen en facilitators voor onze bijeenkomsten. En hoe meer mensen we kunnen mobiliseren, hoe minder tijd we van iedereen hoeven te vragen. Dus vind jij het leuk om bij te dragen aan alle gave dingen die wij organiseren? Meld je dan aan via dit formulier en laat ons weten hoe je wilt helpen. Wij stellen het in ieder geval heel erg op prijs!

U heeft zich voor deze nieuwsbrief aangemeld via permanentbeta.nl.
Problemen met het lezen van de deze mail? Bekijk hem dan in je browser.
Email Marketing Powered by Mailchimp