Copy


Permanent Beta Zwolle: the next step!

Op 21 januari werd in Zwolle de tweede Kantelbijeenkomst gehouden in het kader van het project ‘Zwolle in Transitie’. De bijeenkomst leverde uiteindelijk een overdonderend aantal reacties op van enthousiaste mensen die op wat voor manier dan ook mee wilden helpen aan Permanent Beta Zwolle. Jij ontvangt deze uitnodiging omdat je op onze lijst staat van meedenkers en doeners voor PB Zwolle. 


Het is tijd voor de volgende stap!

Op 11 maart zal er een vervolgsessie worden gehouden om de kick off van PB Zwolle een stapje dichterbij te brengen. Tijdens deze avond zal een van de oprichters van Permanent Beta aanwezig zijn om nog eens te vertellen wie we zijn en wat we doen. Verder kunnen we alvast nadenken over mogelijke thema's voor een eerste agenda. En natuurlijk moet er worden nagedacht over locaties voor deze eerste Meetups.

Ben je erbij? Meld je aan!

Voor deze avond zal de Droom van Zwolle haar locatie ter beschikking stellen. Vanaf 19.00 uur zijn de deuren open en zijn jullie welkom. Het aanmelden voor deze sessie gaat via onze Meetup groep. Klik hier om je aan te melden!

Wat is Permanent Beta nu eigenlijk?

Wil je nog eens rustig nalezen wat Permanent Beta nu eigenlijk is en doet? Bekijk dan dit artikel!

U heeft zich voor deze nieuwsbrief aangemeld via permanentbeta.nl.
Problemen met het lezen van de deze mail? Bekijk hem dan in je browser.
Email Marketing Powered by Mailchimp