Copy
Permanent Beta verbind wetenschap, techniek en cultuur. 

Het avontuur tot nu toe... 

Het klinkt lekker cliché maar toch is het waar. Wat is de tijd ongelofelijk hard gegaan en wat is er veel gebeurd! Het is alweer 4 jaar geleden dat 3 mannen in een berghut bedachten dat het best een goed idee zou zijn om speeltuin te bouwen waar het draait om creativiteit en innovatie onafhankelijk van geld en macht. En het resultaat mag er zijn... Een zwerm van 4000 pioniers, meer dan 1000 kennissessies, 8 PB dagen en inmiddels ons fieldlab in Drenthe en ons citylab in Amsterdam… en we zijn nog lang niet klaar. Wij gaan voor een toekomst met nog meer impact!

Terugblik PB dag 8

Nog nooit had een PB dag zoveel aanmeldingen. Met 600 bezoekers, meer dan 50 sprekers en nauwelijks budget of sponsoren kijken we dan ook terug op een geweldige dag. En dat vonden wij niet alleen, ook de bezoekers gaven de dag een 8 gemiddeld ;) 

Waar wij ongelofelijk trots op zijn is dat we na 4 jaar zo'n sterke zwerm hebben neergezet dat de organisatie bijna vanzelf lijkt te gaan. Dat laat zich onder anderen zien door al het beeldmateriaal wat van deze dag is gemaakt zonder dat we hier ook maar iemand voor in hebben moeten huren. Het is bijna te veel om onder elkaar te zetten maar hierbij toch een poging:

- Wat is nu eigenlijk een PB dag? Charlotte van Reisen maakte dit mooie filmpje met een sfeerimpressie en bezoekers aan het woord.
- De mannen van het Permanent Future Lab waren aanwezig met de nieuwste tech maar ook als razende reporters en ze maakte dit verslag :)
- De grootste blunders zijn vastgelegd tijdens de Failure Night.
- En toen... Was er nog deze hele leuke video.
- Er zijn zo veel foto's gemaakt dat het overzicht een beetje kwijt is ;) Een deel staat op Flickr en de rest kun je vinden in het fotoalbum van onze fb groep.En natuurlijk kunnen we ook niet zonder de inzet van alle sprekers en partners die belangeloos meedoen. Heel erg bedankt voor jullie bijdrage!! Als partners willen we in het bijzonder bedanken de locatie AmsterdamConnected en de catering van Mrs. Always Right. Wil je bijdragen aan opbouwende feedback? Vul dan deze korte enquête in over de catering tijdens de dag. En we willen jullie van harte uitnodigen om binnenkort eens te komen werken in de co-werklounge. Een plekje reserveren kan hier

En kan je niet wachten tot de volgende PB dag?? Schrijf je dan nu alvast in! Meer dan 200 mensen hebben hun plekje al gereserveerd :)

Meer impact in het PB Lab

In het nieuwe jaar gaan we meer aandacht besteden aan het PB Lab. Dit is de plek voor een vraagstuk dat een onorthodoxe oplossing nodig heeft of ambities die niet gemakkelijk vervuld worden. Organisaties krijgen de mogelijkheid om hun vraagstukken voor te leggen aan een multi-expertise denktank. Deze denktank bestaat uit mensen van verschillende disciplines, vrije denkers en creatieven. Dit zorgt voor een enorme denkkracht waaruit heel veel nieuwe en innovatieve ideeën kunnen ontstaan. Ken jij een organisatie die een perfecte partner zou kunnen zijn voor ons lab? Laat het ons weten!

Agenda

Het is zomer dus de komende tijd zijn er minder Meetups. Weet je niet wat je nu met de rest van je vrije tijd moet doen? Hieronder een paar leuke tips ;)

- Speel The Port Game met een groep vrienden of collega's! Succes verzekerd!
- Lees de super leerzame boeken uit de Maven reeks
- Lees het nieuwe boek van Kevin Kelly, hier lees je waarom.
- Luister naar de podcast hierover met Kevin en Tim Ferris, grote aanrader!

Of bekijk even deze post in onze fb groep met nog meer geweldige tips uit onze community!
 

Biohacking: vergeet nooit meer je OV chipkaart

Nooit meer je OV chipkaart vergeten en nooit meer hoeven zoeken naar je kaart als de conducteur komt controleren. Tom van Oudenaarden kan nu leven in die luxe want hij heeft als eerste in Nederland zijn OV chipkaart IN zijn hand zitten. Hoe dat kan? Dat is allemaal het gevolg van jarenlang experimenteren op het gebied van implantables en biohacking. Lees meer hierover op onze website.

Uit de oude doos

Omdat we 4 jaar bestaan kan een filmpje uit de oude doos natuurlijk niet ontbreken... In dit filmpje vertellen oprichters Jan Henk, Peter en Martijn over hun idee achter het PB experiment :) We hebben toch aardig invulling weten te geven aan 'die holle phrase' ;)

Wat is Permanent Beta nu eigenlijk?

Wat is PB? Je leest het in dit artikel met keuze uit verschillende talen :)
Copyright © 2016 Stichting Permanent Beta, All rights reserved.

Bekijk het nieuwsbrief archief

U ontvangt deze nieuwsbrief omdat u staat ingeschreven in het e-mailbestand van PermanentBeta
Email Marketing Powered by Mailchimp