Copy
Mandymail oktober 2015: galinkt maken, notitieboekentip, een kleurplaat en de workshop ontspannend aquarel!
View this email in your browser
Share
Tweet
Forward
+1
Mandymail oktober 2015
"Ontspannend Aquarel" atelierworkshop

Aanstaande november geef ik in mijn atelier de LIVE workshop 'Ontspannend Aquarel' . Met eenvoudige technieken ontdekken we in een kleine groep technieken om ontspannen bezig te zijn, verkennen we het materiaal en maken we en passant mooie dingen!
Klik op het plaatje hiernaast voor meer informatie.
Mocht je op de gegeven data niet kunnen, maar wel belangstelling hebben, laat het me dan weten. Bij voldoende belangstelling plan ik hem op een ander moment in!

 
De Nieuwe Nieuwsbrief: Mandymail!
Na een bijzonder jaar heb ik mijn werk weer opgepakt. En na een sabbatical kom je als een ander mens terug. Mijn pad is dan ook veranderd. In de komende nieuwsbrieven zal ik je daar meer over vertellen en zal ik je vooral voorzien van leuke tips en inspiratie op het gebied van dagboekschrijven, tekenen, schilderen en art journals en in elke nieuwsbrief zit een leuke activiteit waar je gelijk mee aan de slag kunt gaan.

Voel je vrij om deze nieuwsbrief te delen met vrienden en belangstellenden...

 
Hiernaast zie je een tekening die ik deze maand maakte van zelfgemaakte galinkt.

Met galinkt kun je mooi in laagjes over elkaar heen werken. Bij elk laagje wordt de kleur donkerder. Slim gebruik van deze laagjes levert dus een mooie, monochrome diepte op.

Speciaal voor deze nieuwsbrief maakte ik een filmpje (zie hieronder) over hoe je galinkt maakt en waar je de grondstof ervoor vindt. Het is makkelijker dan je denkt!

Ëen wandeling langs een paar jonge eiken, wat stampwerk met een vijzel, even koken en desgewenst afwerken met hulpmiddelen. Beetje fermenteren, afgieten en klaar!
Zelf galinkt maken?
Zou je zelf wel eens inkt willen maken? Dat kan. Het is herfst. Hét seizoen bij om galnoten te verzamelen. Klik op het handschrift hierboven om te kijken hoe je daar inkt van maakt en doe gezellig mee!

Laat je zien wat je er van gebrouwen hebt? Ik ben reuze nieuwsgierig!
Kleur, kleur en nog eens kleur!
Ik kreeg van Daniel Smith 238 dotjes aquarelverf opgestuurd om daar een review van te maken. Ik ben meer dan enthousiast over deze fantastische verf! Klik op de afbeelding voor de video's.
Notitieboeken!
Achter bovenstaande boeken geef ik je een kijkje in mijn dagboeken en laat ik je enkele fijne notitieboeken zien die daar bijzonder geschikt voor zijn.
En...Actie!
Elke maand bevat de nieuwsbrief een opdracht  waarmee je lekker aan de slag kunt gaan. Nu uit onderzoek gebleken is dat kleuren net zo gezond is als mediteren, is dat deze maand een kleurplaat! Klik op de afbeelding om de kleurplaat te downloaden.
YouTube
Facebook
Website
Bezoek via de icons hierboven mijn YouTube, mijn Facebook en Website!
Copyright © 2015 Mandy van Goeije Illustratie, All rights reserved.


Want to change how you receive these emails?
You can update your preferences or unsubscribe from this list

Email Marketing Powered by Mailchimp