Copy
 
Het is weer zover: de zomer is voorbij en we bereiden ons voor op de winter. De tijd van gezellig samen zijn en lekker eten & drinken. De tijd voor champagne! Dit jaar heb ik weer een paar nieuwe en hele lekkere champagnes in het assortiment.
Maar er is meer nieuws te melden, zoals een korting van 10% wanneer je snel bestelt en natuurlijk de nieuwe webshop. Lees snel verder!

Vroegboekkorting
Nieuwe webshop
Champagne proeverijen
Nieuwe champagnes
Oogst van 2013
10% vroegboekkorting!
Het is voor mij als importeur gunstig wanneer ik in november in één keer goed kan inslaan bij mijn leveranciers. Dat levert voordeel op in de inkoopprijs en de transportkosten. Daarom bied ik tijdelijk een flinke korting van 10% op al mijn champagnes als je een bestelling doet vóór 20 november. Deze wordt dan begin december uitgeleverd.

Doe je bestelling in onze nieuwe webshop en klik vóórdat je gaat afrekenen op winkelwagen bekijken. Kies dan voor ‘gebruik uw kortingsbon’ en vul deze code in: VROEGBK13

Deze korting geldt ook over alle aanbiedingen.
Champagne proeverijen
Nieuwe webshop
Sinds een paar weken heeft Aerdsch Genot ook een webshop. Je vindt hier alle champagnes met tekst en uitleg en kunt makkelijk een bestelling plaatsen.

Vanaf begin volgend jaar ga ik hier ook artikelen plaatsen over van alles rondom champagne. Ik denk dan bijvoorbeeld aan leuke combinaties met eten, adresjes in de Champagne streek etc.

Je vindt de webshop op www.aerdschgenot.nl.

Champagne proeverijen
Champagne proeverijen
Nu de feestdagen snel dichterbij komen is het erg leuk om eens een champagneproeverij te organiseren. Met familie, collega's, je sportclub of je beste vrienden. In een gezellige setting proef je verschillende champagnes en krijgt leuke tekst en uitleg over champagne in het algemeen en de geproefde champagnes in het bijzonder. Dit kan al vanaf € 25,00 per persoon!

Lees verder op de website.
Nieuwe champagnes
Ik heb een paar hele mooie nieuwe champagnes in het assortiment opgenomen! Oude bekende Lucien Roguet heeft twee topchampagnes uitgebracht: de prachtige Pleurs des Anges (Engelentranen), een fijne blanc de noirs champagne en de Millésimé 2005, in een prachtige fles.

Daarnaast heb ik het genoegen om drie nieuwe champagnehuizen te mogen vertegenwoordigen in Nederland. De eerste is JL-Goulard-Gérard. Een ambitieus familiebedrijf dat hele lekkere en smaakvolle champagnes maakt tegen een zeer scherpe prijs. Pas een paar jaar geleden begonnen, maar deze wijnen winnen nu al mooie prijzen.
En tenslotte twee bijzondere champagnehuizen die 100% biologisch werken: André Beaufort en Charles Dufour.

Ik moet toegeven dat ik sceptisch was over biologische champagnes. Goed voor de natuur, maar niet echt anders dan ‘normale’ champagnes. Maar daar heb ik me behoorlijk in vergist... ter illustratie: de brut reserve van André Beaufort heeft een van de lelijkste etiketten die ik ooit heb gezien, maar zodra ik dit glas aan mijn lippen bracht wist ik dat ik een nieuwe favoriet had!

Meer hierover in de webshop.
Oogst 2013
Ik ben begin oktober uitgenodigd om van dichtbij de oogst te komen bekijken. Dat was bijzonder interessant en leerzaam. Het is een bijzondere tijd in de champagnestreek; iedereen is opgewonden, blij, druk, gehaast, bezorgd en keihard aan het werk. De meeste kleine champagneboeren draaien dagen van 20 uur. Maar uiteindelijk was men zeer tevreden. Gezien de kwaliteit van de druiven blijkt 2013 een topjaar te zijn!

Lees verder op de site.
Oogst
hartelijke groet,
Luuk Aerts

PS. neem gerust contact op als je vragen hebt of advies wilt over champagnes!
.
Contact
Aerdsch Genot Bolwerksepoort 17 Nieuw-vennep, NH 2151 EW Netherlands
0252-798512
www.aerdschgenot.nl
info@aerdschgenot.nl
Informatie
Afmelden voor de nieuwsbrief
Gegevens wijzigen

Email Marketing Powered by Mailchimp
Alleen champage? Ontdek champagne Relatie geschenken
Alleen champagne? Alleen champagne? Alleen champagne?