Copy
Se dette nyhedsbrev i din browser


Gardiner er (stadig) en rigtig god løsning!  

Begrebet gardiner anvendes i dag for mange forskellige typer af solafskærmningsløsninger, og man kan i farten godt komme til at "glemme" de traditionelle stofgardiner.
Det er der imidlertid ingen grund til, for de har fortsat rigtig mange unikke egenskaber, og er en effektiv solafskærmningsløsning i mange tilfælde.

Gardiner i dag lever op til alle nutidens krav og kan nemt tilpasses indretning og behov. Vi leverer gardinstoffer fra førende leverandører, som alle er designet og testet til alle typer af behov.
Driftsomkostningerne er relativt lave, og sørger man for at få gardinerne serviceret og vasket, er holdbarheden ganske lang.  

Har I gardiner, der trænger til et eftersyn, eller har I overvejelser om at investere i nye gardiner, så husk, at vi altid møder op med et smil til en snak om nuværende og alternative løsninger.

De bedste hilsner

Morten Løvenskjold   
Vi brænder for at rådgive dig til den optimale gardinløsning.
Så let og enkelt for dig som muligt.


Gør brug af vores mere end 30 år lange erfaring med at skræddersy gardinløsninger til virksomheder og offentlige institutioner.
Vi er altid klar på en udfordring og kommer gerne på besøg til en dialog om jeres nuværende og kommende solafskærmningsløsning.   

Læs mere om de mange muligheder
Korsør Rådhus

På Korsør Rådhus er der blevet skiftet vinduer og i samme ombæring er der monteret en udvendig solafskærmningsløsning bestående af 39 stk. udvendige persienner (65mm)

Læs mere om løsningen
Service & vask 

Vi mener at service og vask af gardiner skal være nemt for dig. Derfor har vi eget vaskeri og montører der står for opmærkning, nedtagning og opsætning af dine gardiner - når det passer dig. 

Læs mere om hvordan vi kan hjælpe dig til at vedligeholde og have pæne gardiner uden besvær
Bedre læringsmiljøer

Varme og sol har en stor indflydelse på elevernes læringsmiljøer. Vi brænder for at hjælpe til at elever har de bedste rammer for læring og står altid til rådighed med gode råd og vejledning.  

Se et udvalg af de forskellige løsninger vi har leveret til skoler
Copyright © 2018 Arkitex, All rights reserved.


Klik her for at opdater dine kontaktoplysninger eller framelde dig denne liste