Copy
Se dette nyhedsbrev i din browser

Den unikke selvmordssikrede gardinløsning giver mulighed for mere sikre og normaliserede forhold for psykiatriske patienter.

Gardinstangen har et unikt profildesign uden kanter og monteringen med sikkerhedsskruer gør det umulig at få den ned, eller fastgøre noget i den. 
Gardiner sættes på profilen med specialdesignede hægter, der udmærker sig ved at løsne sig ved påvirkning af vægt. 
Én krog løsner sig ved maksimalt 1,5 kg. belastning og et gardin med 20 kroge ved maksimalt 16,7 kg. træk. 
Den belastning der skal til for at flå gardinet ned sikrer dels, at man ikke kan hænge sig i gardinet og dels, at personalet nemt kan opsætte gardinet – helt uden omkostninger til eksterne håndværkere/montører.
Medarbejderne nyder yderligere godt af, at der med løsningen ikke indgår løsdele, der kan ødelægges eller bruges til at udøve selvskade eller bruges som våben. 

Løsningen er designet, udviklet og produceret i Sverige af James & Thedin AB og leveres i tre versioner: en loftmonteret og som vist nedenfor en vægmonteret og en badeværelsesstang med 90 graders bøjning. 
Download eller bestil vores nyeste brochure med hele vores sortiment af produkter, som er specialdesignede og testede til at indgå i indretningen og hverdagen i Kriminalforsorgen, Psykiatrien, Bosteder og andre steder, hvor design med indsigt, viden og engagement, kan bidrage til en bedre og mere normaliseret hverdag.

Kontakt os gerne for flere informationer, priser eller bestilling af fysiske eksemplarer af brochuren på arkisafe@arkisafe.dk eller telefon 44 97 11 88.

Arkisafe forhandler og leverer en serie af produkter, som kendetegnes ved, at være selvmordssikrede og forhindrer selvskade og vold. Arkisafe arbejder målrettet på, at opbygge et sortiment af produkter, som er specialdesignede og testede til at indgå i indretningen og hverdagen i Kriminalforsorgen, Psykiatrien, Bosteder og andre steder, hvor design med indsigt, viden og engagement, kan bidrage til en bedre og mere normaliseret hverdag. Vi udvikler løbende vores produktsortiment, som altid kan ses på www.arkisafe.dk

Download vores brochure
UDVALGTE REFERENCER
  • Det Grønlandske Sundhedsvæsen
  • Psykiatrisk Center Ballerup
  • Psykiatrisk Center Sct. Hans
  • Psykiatrisk Center Slagelse
  • Psykiatrisk Center Vejle
  • Psykiatrisk Center Viborg
Kontakt os gerne, for yderligere information om referencerne på
arkisafe@arkisafe.dk eller telefon
44 97 11 88.
RING 44 97 11 88

Søger du yderligere information om vores produkter eller vejledning om eksempelvis opmåling og montage, står vi altid til rådighed på ovenstående telefonnummer eller på mailadressen arkisafe@arkisafe.dk
 
Hør også om de mange muligheder for tilkøb af gardiner og andre løsninger til solafskærmning, sol- og sikkerhedsfilm.

Copyright © 2017 Arkitex, All rights reserved.


Klik her for at opdater dine kontaktoplysninger eller framelde dig denne liste