Copy
Se dette nyhedsbrev i din browser


Vidste du, at din solafskærmningsløsning kan give dig besparelser på varmeregningen?  

Solafskærmning hjælper ikke kun når det gælder om at holde solens stråler og varme ude fra kontormiljøet. I de kolde perioder af året sker det største varmetab oftest gennem vinduerne, og der kan være meget at spare, hvis man vælger den rigtige løsning. Med produkter som Verosol, er det nemlig muligt at holde kulden ude og varmen inde, hvis man ruller ned, når det bliver fyraften. Det kan der være gode penge i. Læs mere om det og et par spændende cases i årets sidste nyhedsbrev.  

Inden juleferien for alvor sætter ind, vil vi gerne benytte lejligheden til at ønske en rigtig glædelig jul og et fantastisk nytår. Vi er på kontoret frem til den 22. december. I dagene mellem jul og nytår holder vi lukket, men er tilbage igen den 2. januar 2018.


De bedste hilsner

Morten Løvenskjold   
Hold kulden ude og spar på varmeregningen

Det største varmetab i det fleste lokaler sker gennem vinduerne. Med en indvendig Verosol løsning, skærmes der ikke kun for solen, for med stoffets unikke egenskaber holdes varmen inde i lokalet.
Læs mere om Verosol og de unikke egenskaber til at holde sol og varme ude om sommeren, og varmen inde om vinteren.
Baggesenskolen

Specialfarvede motoriserede udvendige persienner skaber bedre læringsmiljø på Baggesenskolen i Korsør.

Læs mere om løsningen
Bedre læringsmiljøer

Varme og sol har en stor indflydelse på elevernes læringsmiljøer. Vi brænder for at hjælpe til at elever har de bedste rammer for læring og står altid til rådighed med gode råd og vejledning.  

Se et udvalg af de forskellige løsninger vi har leveret til skoler
Kommunikationsbureauet Primetime vælger Verosol

Et ønske om at skabe de optimale arbejdsbetingelser i nye smukke lokaler på Nørrebro fik Primetime til at vælge Verosol, der sikre optimale lys og temperaturforhold på kontoret.

Se flotte billeder og læs mere om den interessante case
Copyright © 2017 Arkitex, All rights reserved.


Klik her for at opdater dine kontaktoplysninger eller framelde dig denne liste