Copy
NUNUNU laat de kinderkamer opnieuw rocken!
NUNUNU verbaast moeders, met haar baby- en tienercollectie, al enkele seizoenen met een stoere, rock-‘n-roll collectie waarbij zwart, grijs en wit de hoofdrol spelen. Deze zomer laat NUNUNU met nieuwe motieven en een uitgebreide loungecollectie de kids opnieuw in de slaapkamer rocken.
Nieuw: Grafisch beddengoed
De stippen en sterren die je kon vinden op het stoere NUNUNU beddengoed, met als hoofdtoon zwart, grijs of wit, zijn niet voor watjes. De dekbedovertrekken en kussenslopen voor juniorbedden vind je vanaf dit seizoen ook met de minimalistische, grafische motieven die NUNUNU dit seizoen aan haar collectie t
oevoegde.
 
De omkeerbare wiegdekens met grafische motief in het zwart en grijs zijn een perfect geboortegeschenk voor ouders die niet van roze, lichtblauw of teddyberen houden.
Loungewear
De pyjama’s, met perfecte pasvorm en van ultrazachte materialen, vind je voortaan in drie verschillende uitvoeringen: sterren, doodshoofden en het nieuwe, grafische motief in wit, zwart, grijs en roze. De pyjama’s zijn verkrijgbaar met korte mouwen.
Nieuw: Ondergoedcollectie
De pyjamacollectie wordt uitgebreid met stoer ondergoed, waarop de NUNUNU doodshoofden terug te vinden zijn in zwart, wit en grijs. Voor de meisjes zijn er roze, grijze en zwarte broekjes met oversized sterren.
Collégien
De samenwerking met Collégien, het bekende Franse merk met vernieuwende pantoffels, word ook dit seizoen verder gezet. De minimalistische, grafische vormen zullen op zwarte en witte pantoffelsokken te vinden zijn.
 

Persbeelden kan je hier downloaden.

Beschikbaar in volgende verkooppunten en in de NUNUNU webshop.
 
Noot aan stylisten
Studio ToutPetit presenteert de collecties van NUNUNU in Duitsland en de Benelux. Samples voor fotoshoots kunnen aangevraagd worden bij
Annelies
of Liesbeth.
Over NUNUNU
De collecties van NUNUNU brengen een ultra-hippe, maar comfortabele kijk op kinderkleding voor kinderen van 0 tot 14 jaar. Designers Iris Adler & Tali Milchberg mikken op minimalistische designs, waarbij persoonlijkheid maar ook comfort een belangrijke rol spelen. Naast de kledingcollectie brengt NUNUNU ook accessoires en beddengoed op de markt.
www.nununuworld.com

Perscontact / Samples voor fotoreportages
Studio ToutPetit // Liesbeth Corthouts // +32-477-948371 // liesbeth@studiotoutpetit.com

Copyright © 2016 Studio ToutPetit, All rights reserved.


unsubscribe from this list    update subscription preferences