Copy
BabyBjörn mikt met outdoor babydraagzak
op avontuurlijke en sportieve vaders
Steeds meer mannen hebben zin om met de kinderen wat te ondernemen en om er op uit te trekken. Voor vaders van kleine avonturiers ontwikkelde de Zweedse draagzakkenspecialist BabyBjörn een outdoor buik- en rugdrager om baby’s en kleuters tot 3 jaar - die het lange wandelen nog snel moe worden - mee op trektocht te nemen.

Draagzakkenspecialist BabyBjörn legde de lat hoog: de outdoor draagzak moet kinderen van 0 tot 3 jaar kunnen dragen, in 4 verschillende manieren (afhankelijk van de leeftijd en lichaamsbouw van het kind). Het draagcomfort moest optimaal zijn, zodat kinderen tijdens lange wandelingen niet te zwaar worden. Daarnaast moest de draagzak alle slimme functionaliteiten bevatten die moderne avonturiers verwachten: smartphone binnen handbereik, een opbergvak voor water, een dekentje en een knuffelbeer.
De BabyBjörn Carrier One Outdoors heeft alle functionaliteiten van een standaard BabyBjörn draagzak met een heupgordel en extra dikke schouderpads, verrijkt met de noden voor de avontuurlijke vader. De draagzak kan gebruikt worden voor de allerkleinsten (buikpositie), maar ook voor kleuters tot 15 kilo die de wandeling te lang vinden (rugpositie). De draagzak is daarenboven water- en vuilbestendig, kan eenvoudig schoon geveegd worden en heeft een uitstekende stabiliteit en elasticiteit.

De BabyBjörn Carrier One Outdoors werd officieel goedgekeurd door het International Hip Dysplasia Institute als heupvriendelijke draagzak. BabyBjörn vindt het belangrijk de draagzakken te ontwerpen in ecologisch en gifvrije materialen.
 
De aanbevolen verkoopsprijs is € 199,90.


Het beeldmateriaal kan je hier downloaden.

Een review-exemplaar vraag je hier aan!
 

Perscontact / Samples voor fotoreportages
Studio ToutPetit // Liesbeth Corthouts // +32-477-948371 // liesbeth@studiotoutpetit.com

Copyright © 2016 Studio ToutPetit, All rights reserved.


unsubscribe from this list    update subscription preferences