Copy
WIT IS HET NIEUWE ZWART
BabyBjörn blijft haar meest populaire product vernieuwen. Met deze frisse editie mikt BabyBjörn duidelijk op mini-trendsetters: Scandinavisch design voor de babykamer. 
 

BabyBjörn Balance is de best verkochte wipstoel in onze contreien. Het geheim? De wipstoel is door haar zachte rugpand geschikt voor pasgeboren baby’s, die bovendien al na enkele weken ontdekken dat ze door hun eigen bewegingen de wipstoel aan het wippen krijgen. Dat bevordert de motorische ontwikkeling van een kind. De BabyBjörn Balance heeft drie verschillende posities: slapen, rusten en spelen. Wipstoel Balance werd ontwikkeld in samenwerking met kinderartsen en medische specialisten. 
 
De trendy witte versie van de BabyBjörn Balance werd geproduceerd in een mesh-uitvoering: een luchtige, huidvriendelijke en goed ventilerende netstof, opgebouwd met een honinggraatstructuur, die voorkomt dat baby’s rugje te warm wordt. Mesh is bovendien vochtabsorberend en sneldrogend, waardoor je baby geen last heeft van transpireren. De netstof zorgt ervoor dat de huid van de baby kan ademen en het kindje ook op warme dagen niet zweet in de wipstoel.
 
Naast de wipstoel vind je ook de bekende buik- en rugdrager One van BabyBjörn voortaan in hetzelfde trendy wit.
Richtprijzen:
Wipstoel Balance Soft in mesh: vanaf € 159,90
Draagzak One in mesh: vanaf € 169,90

Foto's kan je hier downloaden.

Alle BabyBjörn-verkooppunten vind je hier.

Copyright © 2015 Studio ToutPetit, All rights reserved.


unsubscribe from this list    update subscription preferences