Copy
Mammae ontwerpt
exclusieve borstvoedingsbeha voor Dreambaby
Mammae Soft Blue Iris:
de beha van zwangerschap tot baby's eerste hap
Je kiest heel bewust voor borstvoeding. En je wil je ook graag goed voorbereiden op de komst van je baby en die eerste dagen na de bevalling. De ervaren specialisten van Dreambaby kregen steeds vaker de vraag naar een comfortabele borstvoedingsbeha voor de eerste maanden. Een borstvoedingsbeha waarmee men discreet borstvoeding kan geven, die een groeiende cupmaat niet in de weg zit en toch voldoende steun biedt tijdens die eerste dagen borstvoeding.

Mammae ontwerpt exclusief Dreambaby motief voor borstvoedingsbeha Soft 

Dreambaby en Mammae, de specialist in elegante borstvoedingsbeha’s, sloegen de handen in elkaar en ontwierpen de Mammae Soft Blue Iris: een comfortabele beha uit zachte materialen van Mammae met een nieuw, vrolijk motief. De Mammae Soft is een opvallend duurzame beha die gedragen kan worden vanaf de zwangerschap tot baby's eerste hap. Het motief 'Blue Iris' is exclusief bij Dreambaby verkrijgbaar.
 
Mammae Soft: de beha van zwangerschap tot baby's eerste hap
 
De Mammae Soft werd zo ontworpen dat toekomstige moeders de beha al in de zwangerschap kunnen dragen: de groeiende cupmaat wordt door de rekbare stof opgevangen. Mammae Soft is een borstvoedingsbeha zonder beugel, maar met een brede onderband voor extra ondersteuning. Vooral in de laatste maanden van de zwangerschap, maar ook in de eerste dagen na de geboorte, zijn een goede ondersteuning, comfort en een rekbare stof erg belangrijk.
 
Ook ’s nachts is de Mammae Soft Blue Iris ideaal. Heel wat vrouwen blijven nachtvoedingen geven, ook als het eerste hapje overdag een feit is. De diepe uitsnijding en de speciale opening maakt het gemakkelijk om ‘s nachts de borst helemaal te ontbloten en borstvoeding te geven. De beha is daarenboven zo ontworpen dat borstkompressen gemakkelijk op hun plaats blijven.
 

De Mammae Soft is beschikbaar voor cupmaten 75B t.e.m. 90G. De Mammae Soft Blue Iris is vanaf eind maart exclusief verkrijgbaar bij Dreambaby en kost 39,95 euro. Daarnaast biedt Dreambaby de volledige collectie Mammae borstvoedingsbeha’s aan.

Hoogzwangere Anke Buckinx presenteert Mammae Soft Blue Iris

Presentatrice en spring-in-'t-veld Anke Buckinx verwacht een dochtertje begin februari. Anke straalt in haar zwangerschap en is voor Mammae dan ook de ideale bijna-mama om de nieuwe borstvoedingsbeha te promoten.

"Ik kies heel bewust voor borstvoeding", vertelt de goedlachse presentatrice. "Met de discrete borstvoedingsbeha's van Mammae voel ik me daarenboven vrouwelijk en sexy. Een borstvoedende mama ‘on the go’ op hoge hakken – dát wordt mijn missie binnenkort!"

 
Persfoto's kan je hier downloaden.

Gebruikersnaam: pers

Wachtwoord: persmammae

Deze foto’s mogen enkel gebruikt worden bij deze perstekst, advertenties en advertorials. Wil je de foto’s gebruiken voor andere doeleinden, vraag dan toestemming aan Mammae via Martine Boonen martine@mammae.be of tel. +32 484 02 07 88.

Over Mammae

Mammae is het Belgische bedrijf van de Eva en Martine Boonen. Vijf jaar geleden besloten ze een elegante borstvoedingsbeha op de markt te brengen, die discreet borstvoeden mogelijk maakt - ook voor moeders met een maatje meer. Ondertussen groeide het merk uit tot een internationale speler, verdeeld in 10 landen. Mammae is te verkrijgen in zo'n 300 verkooppunten in België en Nederland. Het ondernemersduo en hun beha ontvingen ondertussen meerdere awards.

Over Dreambaby

Dreambaby is de babyspecialist van Colruyt Group. De formule telt 21 winkels en is in 11 DreamLand-winkels aanwezig met een Dreambaby Shop. In de gedrukte jaarcatalogus en op de website www.dreambaby.be kunnen klanten rustig hun keuze maken en artikelen online reserveren. Vijf werkdagen later kunnen ze hun reservatie afhalen in om het even welke vestiging van Colruyt of OKay. Op die manier is Dreambaby aanwezig in meer dan 320 winkels in België. Eén van de sterkste punten van Dreambaby zijn de online geboortelijsten.

Perscontact
Studio ToutPetit // Liesbeth Corthouts // +32-477-948371 // liesbeth@studiotoutpetit.com

Copyright © 2015 Studio ToutPetit, All rights reserved.


unsubscribe from this list    update subscription preferences