Copy

Winter- of zomerslaapzak voor je baby in de herfst?
Niet alleen de maat van de slaapzak voor een baby is van belang, maar ook of hij niet te warm of te koud is. Vooral in de herfst en de lente twijfelen dus heel wat moeders of ze de juiste slaapzak gebruiken. 

Winterslaapzakken gebruik je vanaf het moment dat de buitentemperatuur onder de 18 graden Celsius zakt. De ideale kamertemperatuur voor een baby is immers 18 graden; met die temperatuur heeft een baby het niet te warm waardoor hij veilig slaapt. Bovendien is dat ook de temperatuur waarop de meeste baby's het ook niet te koud hebben en dus beter doorslapen.

Met een venster open op de slaapkamer krijgt een baby frisse lucht. Het is natuurlijk belangrijk ervoor te zorgen dat de baby dan niet in de tocht ligt en de temperatuur op de kamer niet te koud wordt. Vandaar dat een winterslaapzak noodzakelijk is als het buiten kouder wordt dan de gewenste 18 graden Celsius.

Winterslaapzakken zijn niet noodzakelijk slaapzakken met mouwen. Bij mouwloze slaapzakken is het wel belangrijk dat een baby dan een pyjama of een body met mouwen draagt.

Zomerslaapzakken zorgen ervoor dat een baby het niet gevaarlijk warm krijgt als de buitentemperatuur boven de 18 graden Celsius stijgt. In zijn nekje, voel je meteen of een baby zweet of niet. Zomerslaapzakken uit hydrofiel katoen zijn ideaal omdat het ademende materiaal de temperatuur van je baby constant fris houdt.

Voor het lente- en herfstseizoen biedt het Nederlandse Fresk slaapzakken met lange mouwen uit organisch katoen: ideaal voor moeders die steeds twijfelen wat ze nu best gebruiken in de tussenseizoenen.

Verkrijgbaar bij Blabloom & De Kleine Zebra.
Beeldmateriaal kan je hier downloaden.

Perscontact / Samples voor fotoreportages
Studio ToutPetit // Liesbeth Corthouts // +32-477-948371 // liesbeth@studiotoutpetit.com

Copyright © 2016 Studio ToutPetit, All rights reserved.


unsubscribe from this list    update subscription preferences