Copy
FRESK PRESENTEERT
HAAR EERSTE SPEELGOEDCOLLECTIE
Fresk presenteert deze week haar eerste speelgoedcollectie: een collectie perfect combineerbaar met de kinderkamer- en babycollectie die het kekke merk van Nederlandse bodem in de voorbije twee jaren neerzette. In de nieuwe speelgoedcollectie vind je een slimme opbergmap voor kindertekeningen, stapelblokken uit karton en een kofferset. Als accessoires perfect combineerbaar met de kinderkamercollectie.
Voor het eerst logeren bij oma en opa? Of gaat pop mee op reis? Ook als geboortegeschenk, om de eerste kledingsstukken en andere geboorteherinneringen in te bewaren, is dit koffersetje perfect! De koffersets van Fresk vind je in 4 verschillende motieven en kleurcombinaties en in 2 verschillende formaten.
Aanbevolen verkoopprijs (set van 2 stuks): €25,95
De stapelblokken uit karton zijn het ideale geboorte- of verjaardagsgeschenk voor baby’s van 0 tot 2 jaar. De tien stapelblokken passen perfect in elkaar en zijn ook als kinderkamerdecoratie een echte blikvanger. Met deze stapelblokken traint je kind niet alleen de fijne motoriek, maar wordt er ook met kleuren, dieren, cijfers en letters gespeeld.
Aanbevolen verkoopprijs: €19,95
De opbergmap voor kindertekeningen is een slimme oplossing voor alle ouders met een kleine kunstenaar in huis. Tekeningen worden netjes bewaard in een mooi ogende opbergdoos, die perfect combineerbaar is met het beddengoed en de kinderkameraccesoires van Fresk. De opbergmap van Fresk is gemaakt uit stevig, karton en verkrijgbaar in 2 verschillende kleurcombinaties.
Aanbevolen verkoopprijs: €22,50

Beeldmateriaal kan je hier downloaden.

Perscontact / Samples voor fotoreportages
Studio ToutPetit // Liesbeth Corthouts // +32-477-948371 // liesbeth@studiotoutpetit.com

Copyright © 2016 Studio ToutPetit, All rights reserved.


unsubscribe from this list    update subscription preferences