Copy
Meri Meri

De vrolijkste feestartikelen, het mooiste decomateriaal, de origineelste verkleedsetjes, ... Je kan niet meer aan Meri Meri voorbij als je van een goed feestje houdt!

De Amerikaanse Meredithe, die in haar kindertijd het koosnaampje Meri Meri kreeg, startte haar bedrijfje meer dan 30 jaar geleden aan haar keukentafel in Los Angeles. Met een grote pot glitter, een schaar en lijm bracht ze een eerste collectie wenskaarten uit. Die waren zo populair dat Meredithe op zoek ging naar andere thuiswerkende mama’s die ze allemaal met schaar, lijm en een nog grotere pot glitter aan het werk zette. 
 
Vandaag werken in de buurt van Londen twintig professionele designers en kunstenaars aan de origineelste kaarten, leukste thematische uitnodigingen, bakartikelen, cadeautjes, feestartikelen en zoveel meer!
 
Bij de grootste Benelux-webwinkel met decoratie en hebbedingen voor kinderen, kleinezebra.com, vind je voortaan nog meer leuke producten van Meri Meri.

Een eenhoornfeestje met dansende elfen?

Metallic confetti, regenboog tafeldecoratie en een knutselset om van een ballon een eenhoorn te maken, liggen voor je klaar. 

 

Superheldenparty? Of een dinofeestje?

Luid feestje met superhelden gepland? Op zoek naar decoratie voor een geweldig prehistorisch feestje?

 

Zomers fruit in je tuin?

Fruitige prikkers op de tafel, watermeloen servetjes, zomerse slingers in de tuin en een watermeloen broche op je zomerjurk!
Feesten maar!
Persbeelden kan je hier downloaden.

Perscontact / Samples voor fotoreportages
Studio ToutPetit // Liesbeth Corthouts // +32-477-948371 // liesbeth@studiotoutpetit.com

Copyright © 2017 Studio ToutPetit, All rights reserved.


unsubscribe from this list    update subscription preferences