Copy

Collégien-sloffen in trendy NUNUNU-design

Collégien, het ontzettend populaire Franse sloffenmerk, vroeg de designers van NUNUNU ook dit jaar een winterse versie van hun sloffen te ontwerpen. Met het uitroepteken en de aanhalingstekens, de nieuwe motieven voor de NUNUNU-wintercollectie, zetten de designers Iris en Tali meteen een punt. 
 
De sloffen van NUNUNU by Collegién zitten zo zacht als een sok en zo comfortabel als een slof. De sloffen hebben bovendien extra zachte, flexibele, geperforeerde en ademende zolen plus antislip noppen, waardoor ze ook voor de allerkleinsten geschikt zijn. 
 
De NUNUNU-collectie telt twee motieven: de leestekens, het motief voor de nieuwe wintercollectie, en de diagonale vlakken in grijs en zwart.

Persbeelden kan je hier downloaden.


Verkrijgbaar in de NUNUNU-webshop.
 
Over NUNUNU
De collecties van NUNUNU brengen een ultra-hippe, maar comfortabele kijk op kinderkleding voor kinderen van 0 tot 14 jaar. Designers Iris Adler & Tali Milchberg mikken op minimalistische designs, waarbij persoonlijkheid maar ook comfort een belangrijke rol spelen. Naast de kledingcollectie brengt NUNUNU ook accessoires en beddengoed op de markt.
www.nununuworld.com

Perscontact / Samples voor fotoreportages
Studio ToutPetit // Liesbeth Corthouts // +32-477-948371 // liesbeth@studiotoutpetit.com

Copyright © 2016 Studio ToutPetit, All rights reserved.


unsubscribe from this list    update subscription preferences