Copy
Nijntje als geboortegeschenk
De Milestone Cards voor je zwangerschap, het eerste jaar van je baby of de grappigste uitspraken van je kinderen zijn een geliefd geschenk. Voortaan vind je deze prachtig gedecoreerde herinneringskaarten ook in een Nederlandstalige Nijntje-editie!
Milestone™ Pregnancy Cards
Je groeiende buik, het eerste schopje, de babykamer en je favoriete zwangerschapseten leg je voortaan vast met de Milestone Pregnancy Cards - Nijntje editie! In dit doosje zitten 30 Nederlandstalige kaarten met illustraties van Nijntje om je zwangerschapsfoto's en de allereerste foto's na de geboorte te markeren. 
Milestone™ Baby Cards
Wil je de nacht, waarop je kleintje voor het eerst doorsliep, nooit meer vergeten? Een mooi aandenken aan die hele speciale eerste verjaardag? Schrijf dan de datum op de kaart en fotografeer je baby ermee. Ook de Milestone Baby Cards zijn vanaf nu verkrijgbaar in de speciale Nijntje editie: 30 Nederlandstalige kaarten met illustraties van Nijntje. 

 
Milestone™ Mini Cards
Hoe vaak zeggen je kinderen iets grappigs en denk jij: "Dat zou ik moeten opschrijven!" Met de Milestone Mini Cards vergeet je die uitspraken nooit meer. Ze komen vanaf nu ook in een speciale editie: je kan al die onverwachte en grappige momenten noteren op 100 kaartjes met illustraties van Nijntje!

De complete Milestone Cards collectie ontdek je bij de webwinkel De Kleine Zebra.

Download het mooie beeldmateriaal hier.

 

Perscontact / Samples voor fotoreportages
Studio ToutPetit // Liesbeth Corthouts // +32-477-948371 // liesbeth@studiotoutpetit.com

Copyright © 2015 Studio ToutPetit, All rights reserved.


unsubscribe from this list    update subscription preferences