Copy
Houtsnijden voor avontuurlijke jongens
Toegegeven, er zijn vandaag meer jongens die beter weten hoe ze met een iPad moeten omgaan dan met een mesje en een stuk hout. Maar voor de avonturiers onder de jongens, die in de lente naar buiten willen op ontdekkingstocht, ontwikkelde HABA de Terra Kids collectie. 
 
De HABA Terra Kids tools voor jongens van 6 tot 10 jaar helpen kinderen met sprankelende ideeën om hun plannen buiten te verwezenlijken. Houtsnijden bijvoorbeeld: met de snijhandschoen van HABA zijn vingers tijdens het houtbewerken goed beschermd. De set bevat een snijhandschoen (snijbestendige klasse 5) en een onbewerkte dolfijn van lindehout. De handschoen is gemaakt van katoengaren en aramidevezel en is geschikt voor links- en rechtshandigen.
Is je zoon eerder gefascineerd door het onderwaterleven en wil hij leren hengelen? Dan is de Terra Kids hengelset een perfecte starterskit. De set bevat een telescoop-hengel van kunststof en met een kurkgreep, een uitschuifbaar aluminium schepnet (van 75 tot 135 cm) en een tas van polyester met gevoerde schouderriem en 3 vakjes. Maar met een hengel alleen vang je geen vis! De geweldige starterskit is ook voorzien van een doosje visloodjes, 25 vishaken en 2 dobbers.

Download het beeldmateriaal hier.

Ontdek het hele assortiment van Haba Terra Kids bij webwinkel De Kleine Zebra hier!

Perscontact / Samples voor fotoreportages
Studio ToutPetit // Liesbeth Corthouts // +32-477-948371 // liesbeth@studiotoutpetit.com

Copyright © 2016 Studio ToutPetit, All rights reserved.


unsubscribe from this list    update subscription preferences