Copy
Coq en Pâte stelt voor: 
SOS Save our Species

Een collectie voor kinderen die een gorilla willen redden
Hé, wist je dat…. Een gorillamannetje tussen de 140 en de 165 kg weegt? Een neushoorn een snelheid tot 50 km/u kan halen en dat de vacht van een ijsbeer eigenlijk niet wit is, maar hol en doorzichtig? Maar als we niet wat voorzichtiger omgaan met deze opmerkelijke diersoorten, zullen onze kinderen deze dieren nooit in hun natuurlijke habitat kunnen bewonderen. 

Het Franse merk Coq en Pâte sloeg samen met de Engelse illustrator Mibo de handen in elkaar om ouders - én kinderen - bewust te maken van deze problematiek. Met de SOS Save our Species-collectie toont Mibo op T-shirts, body's, rugzakken, pennenzakken en koffertjes de drie dieren in een bijzondere tekening en zet 'SOS' om in een symbolische code voor 'Save our Species'. De hele collectie is uiteraard organisch!
 
Vandaag worden gorilla's, neushoorns en ijsberen met uitsterven bedreigd: door de mens, de jarenlange exploitatie van vacht en hoorn, door de opwarming van de aarde. Maar welke ouder wil niet dat zijn kind een gorilla, neushoorn en ijsbeer vrij ziet leven in hun natuurlijke habitat?
Help jij mee de awareness te verspreiden? ...---... SOS
Download het mooie beeldmateriaal hier.

Ontdek de volledige collectie van Coq en Pâte éditions bij webwinkel De Kleine Zebra hier!

Perscontact / Samples voor fotoreportages
Studio ToutPetit // Liesbeth Corthouts // +32-477-948371 // liesbeth@studiotoutpetit.com

Copyright © 2015 Studio ToutPetit, All rights reserved.


unsubscribe from this list    update subscription preferences