Copy
Winterse accessoires
Als trendsetter NUNUNU met winterse accessoires op de proppen komt, kan je er van overtuigd zijn dat de mutsen en handschoenen voor kinderen van 0 tot 14 jaar net dat tikkeltje meer hebben. De vernieuwende kijk op kinderkleding, de zwart-wit trend en oversized cirkels vind je ook in de accessoires terug. 
 
Voor de allerkleinsten stelt NUNUNU jersey beanies voor in zwart, wit, grijs, kaki en neon roze - telkens met oversized prints. Stoere kleuters en schoolgaande kinderen krijgen warme mutsen met oren op hun hoofd gezet, waarbij er voor de meisjes aan een opvallend zilveren muts is gedacht. Handschoenen reiken bijna tot aan je ellebogen en laten je vingers vrij: lekker warm en toch handig.
Richtprijzen:
Beanies: vanaf € 19
Handschoenen: vanaf € 21
Mutsen: vanaf € 32
De collectie is in de NUNUNU webshop verkrijgbaar.

Persbeelden kan je hier downloaden.

Over NUNUNU
De collecties van NUNUNU brengen een ultra-hippe, maar comfortabele kijk op kinderkleding voor kinderen van 0 tot 14 jaar. Designers Iris Adler & Tali Milchberg mikken op minimalistische designs, waarbij persoonlijkheid maar ook comfort een belangrijke rol spelen. Naast de kledingcollectie brengt NUNUNU ook accessoires en beddengoed op de markt.
www.nununuworld.com

Perscontact / Samples voor fotoreportages
Studio ToutPetit // Liesbeth Corthouts // +32-477-948371 // liesbeth@studiotoutpetit.com

Copyright © 2015 Studio ToutPetit, All rights reserved.


unsubscribe from this list    update subscription preferences