Copy
Nu in België:
nieuwe, hoogwaardige babyverzorgingslijn NAÏF
De Vlaamse mama anno 2014 is een stuk veeleisender geworden als het over babyverzorgingsproducten gaat. Chemische ingrediënten zijn uit den boze: ze willen de gevoelige babyhuid van hun kindje beschermen en verzorgen met hoogwaardige, natuurlijke producten. Het is dan ook geen toeval dat het Nederlandse NAÏF ons land uitkoos om haar nieuwe babyverzorgingsproducten voor te stellen.
 
NAÏF is een nieuwe, hoogwaardige babyverzorgingslijn uit Nederland, ontwikkeld door twee jonge vaders die geschokt waren door de schadelijke bestanddelen die je in heel wat babyverzorgingsproducten terug kon vinden. In samenwerking met een gerenommeerd Zwitsers laboratorium, dermatologen en moeders gingen ze aan de slag om een vernieuwende, veilige babyverzorgingsreeks op de markt te brengen.
 
“We heten NAÏF, omdat ieder kind van nature naïef is: eerlijk, onbevangen en onschuldig. Dat willen we graag zo houden. Daarom geven we hen alleen het beste van het beste. Zodat ze later tegen een stootje kunnen. Geen irriterende en schadelijke stoffen, maar milde ingrediënten. Producten zonder onnodige toevoegingen: alleen dat wat de natuur ons schenkt.”
 
Natuurlijke ingrediënten
In de verzorgende en verzachtende producten van NAÏF maken Sjoerd Trompetter en Jochem Hes enkel gebruik van natuurlijke ingrediënten als katoenzaadolie, zoete amandelolie, kamille, macademia-olie en avocado-olie.
 
Omdat parfum een van de grootste bronnen is van huidirritaties, bevatten de producten van NAÏF een allergeenvrij parfum. Daarnaast gebruikt NAÏF geen chemische ingrediënten die je in de meeste verzorgingsproducten terugvindt: NAÏF is vrij van minerale olie (aardolie), SLS/SLES en chemische conserveringsmiddelen (zoals bijvoorbeeld parabenen).
NAÏF babyverzorgingslijn start met 6 producten
De NAÏF babyverzorgingslijn bestaat op dit ogenblik uit 6 producten:
• Shampoo: beschermt de tere babyhoofdhuid (200 ml; vanaf € 9,95)
• Wasgel: speciaal voor kleintjes, gebaseerd op een zeepvrije formule 200 ml; (vanaf € 9,95)
• Bodylotion: verzachtend en voor dagelijks gebruik (200 ml; vanaf € 14,95)
• Massage olie: beschermt de huid zonder vettig aan te voelen (100 ml; vanaf € 15,95)
• Badolie: melkachtige substantie met een kalmerende werking (100 ml; vanaf € 14,95)
• Crème: verzorgend en helpt de babyhuid beschermen (75 ml; vanaf € 14,95)
 
De NAÏF babyverzorgingslijn is beschikbaar via o.a. De Groene Kapoen.

Beeldmateriaal kan je hier downloaden.

 

Perscontact / Samples voor fotoreportages
Studio ToutPetit // Liesbeth Corthouts // +32-477-948371 // liesbeth@studiotoutpetit.com

Copyright © 2014 Studio ToutPetit, All rights reserved.


unsubscribe from this list    update subscription preferences