Copy
* HUWELIJKSRECEPTIE * LENTEFEEST * COMMUNIEFEEST *

FEESTJURK 
voor kleine meisjes met een grote persoonlijkheid
Met hun collecties willen Iris & Tali van NUNUNU een nieuwe kijk brengen op kinderkleding. Oversized prints op wijde meisjesjurken, een comfortabele uniseks overall en alternatieve UV-werende strandkleding trekken internationaal de aandacht. 
 
De Doll Dress, een jurk met plustekens of grote sterren als motief, is zo'n opmerkelijke feestjurk voor kleine persoonlijkheden. De jurk, die in het wit of zwart beschikbaar is, kan je al op de kop tikken voor je pasgeborene (vanaf 0-6 maand), maar ook grote zussen tot 14 jaar vallen op in deze ultra-hippe jurk. 
 

Richtprijzen:
Doll Dress (0-6 jaar): vanaf € 55
Doll Dress (7-14 jaar): vanaf € 62

 
Noot aan stylisten: Studio ToutPetit presenteert voortaan de collecties van NUNUNU in Duitsland en de Benelux. Samples voor fotoshoots kunnen aangevraagd worden bij Liesbeth of Annelies
.

Persbeelden kan je hier downloaden.

Verkooppunten en NUNUNU webshop.

Over NUNUNU
De collecties van NUNUNU brengen een ultra-hippe, maar comfortabele kijk op kinderkleding voor kinderen van 0 tot 14 jaar. Designers Iris Adler & Tali Milchberg mikken op minimalistische designs, waarbij persoonlijkheid maar ook comfort een belangrijke rol spelen. Naast de kledingcollectie brengt NUNUNU ook accessoires en beddengoed op de markt.
www.nununuworld.com

Perscontact / Samples voor fotoreportages
Studio ToutPetit // Liesbeth Corthouts // +32-477-948371 // liesbeth@studiotoutpetit.com

Copyright © 2015 Studio ToutPetit, All rights reserved.


unsubscribe from this list    update subscription preferences