Copy
NUNUNU Spring-Summer 2016
Opvallende vormen, duidelijke geometrische prints en een bescheiden kleurenpallet: NUNUNU overtuigt in het volgende lente- en zomerseizoen opnieuw met een alternatieve collectie voor kinderen van 0 tot 6 jaar en tweens van 6 tot 14 jaar.
 
Nieuw in SS16

NUNUNU blijft in de SS16-collectie haar oversized prints trouw, maar voegt een nieuw motief met duidelijke geometrische lijnen toe aan shirts, jurken, baggy pants en jumpsuits. De 3D Triangle vormt, net als de traditionele sterren-, plus- en doodshoofd-print een rode lijn door de collectie, waardoor de kledingstukken onderling perfect combineerbaar zijn.
Kleuren

Ook het sobere kleurenpallet, waarvoor NUNUNU internationaal als trendsetter genoemd wordt, komt volgende zomer terug. Maar zwart, wit en grijs worden overtuigend afgewisseld met olijfgroen, neon geel en blended neon pink.
Lievelingsstukken

Opvallend in de NUNUNU SS16-collectie is de stoere jeans- en lederlook. Met aviator jumpsuits en oversized jurken in denim of shorts in leder scoort NUNUNU met collectiestukken die je niet overal terug vindt. Naast de kledingcollectie telt SS16 ook badkleding en ondergoed. 

 

De collectie is verkrijgbaar vanaf midden februari.

Persbeelden kan je hier downloaden.
 
Over NUNUNU
De collecties van NUNUNU brengen een ultra-hippe, maar comfortabele kijk op kinderkleding voor kinderen van 0 tot 14 jaar. Designers Iris Adler & Tali Milchberg mikken op minimalistische designs, waarbij persoonlijkheid maar ook comfort een belangrijke rol spelen. Naast de kledingcollectie brengt NUNUNU ook accessoires en beddengoed op de markt.
www.nununuworld.com
 

Press contact / Samples for photoshoots
Studio ToutPetit // Liesbeth Corthouts // +32-477-948371 // liesbeth@studiotoutpetit.com

Copyright © 2016 Studio ToutPetit, All rights reserved.


unsubscribe from this list    update subscription preferences