Copy
View this email in your browser

Beste <<First Name>>,

Vorige week ontving je van ons een uitgebreide e-mail met betrekking tot het annuleren van onze paascursussen. We schotelden je enkele alternatieven voor en vroegen om je voorkeur door te geven. Vanmorgen hebben we de resultaten bestudeerd en keuzes gemaakt. 82% van alle cursisten vulde de bevraging in. We gaan er dus van uit dat de cijfers goed de realiteit weerspiegelen. 

We delen de resultaten en onze beslissingen graag met jou.
We zijn graag transparant in onze aanpak. Mogelijks heeft dit ook impact op je beslissing om morgen al dan niet in te schrijven. 

Alternatieven die leiden tot een attest.

 

Er komen géén extra cursussen tijdens de zomervakantie
 • De helft van de cursisten geven aan te willen doorschuiven naar de bestaande cursussen in de zomervakantie. Het schema toont aan dat we quasi ieders voorkeur morgen (inschrijvingen open vanaf 9u) kunnen invullen. Dat is goed nieuws! Bij Ledeberg (A) en Sint-Katelijne-Waver (HA) komen we beperkt in de problemen. De vraag voor de cursus in Dworp (A), georganiseerd door regio Brussel, is dubbel zo groot als het aanbod... daar hebben we een groot tekort. 

  Onze medewerkers gaan de komende dagen na of we minstens voor de cursussen in Ledeberg, Sint-Katelijne-Waver en Dworp de capaciteit kunnen optrekken. Geen garantie, we bekijken de mogelijkheden. We doen ons best. We monitoren ook de inschrijvingen van de andere cursussen en sturen de komende weken bij waar nodig.

  Volzet? > zet je zeker op de wachtlijst.
  Zodra er extra plaatsen zouden zijn, houden we je op de hoogte.
  Denk eraan wanneer je morgen inschrijft:  Je vermeldt ‘corona’ in de mededeling, zodat we weten dat jij al betaald hebt.
 • Iets meer dan 1 op 4 cursisten wil kosteloos doorschuiven naar een volgende vakantie. 60% daarvan mikt op de herfstvakantie 2020. Bijna 30% op pasen 2021. Om ook een nieuwe generatie cursisten de kans te geven zich in te schrijven, bekijken we ook hier alvast de mogelijkheden om de capaciteit uit te breiden bij de reeds voorziene cursussen. 
   
 • Slechts 34 cursisten geven aan de data van de huidige zomercursussen hen niet goed uitkomt. Zij opteren voor een extra cursus in de zomer, echter de periodes waarin ze die willen liggen zo verspreid uit elkaar dat een extra cursus in de zomer onmogelijk lijkt. We vragen hen dus om toch in te schrijven voor de bestaande cursussen of op een later tijdstip (najaar 2020 - voorjaar 2021) deel te nemen. Inschrijven voor het cursusseizoen 2020 - 2021 kan vanaf begin juli.
 
BESLUIT: Op basis van jullie voorkeur hebben we dan ook besloten om géén extra cursussen tijdens de zomer te organiseren en uitsluitend in te zetten op het verhogen van de capaciteit van bestaande cursussen, zowel voor cursus animator als hoofdanimator
Alternatieven die niet leiden tot een attest.

 

Jullie hebben blijkbaar interesse in een digitaal aanbod en een aanbod vorming ter plaatse. We gaan hier dan ook verder mee aan de slag. 
Zorg voor jezelf en de anderen.
We maken er samen het beste verhaal van. #samentegencorona
Het bestuur
Celine, Paolo, Sasja, Lotte, David, Jeroen, Marjolein, Jo en Bert.
Website
Facebook
Instagram
Twitter
LinkedIn
YouTube
Pinterest
Copyright © 2020 Vlaamse Dienst Speelpleinwerk vzw, All rights reserved.

Email Marketing Powered by Mailchimp


This email was sent to <<Email Address>>
why did I get this?    unsubscribe from this list    update subscription preferences
Vlaamse Dienst Speelpleinwerk vzw · Lange Ridderstraat 22 · Mechelen 2800 · Belgium