Copy

Hageselskapets nyhetsbrev 30. april 2020
- til alle medlemmer og venner

Planteklart?


Spørsmål til hageeksperten: Jeg driver fram en del planter i kjelleren med ekstra lys. Nå er både gladioler, Crocosmia (syn. Montbretia) og ikke minst mange georginer, blitt store. Jeg bor på Nøtterøy og lurer på om jeg kan plante ut disse før 17. mai.
Les svaret fra fageksperten

Tomat i potte


For å komme tidlig i gang og utnytte plassen i veksthuset maksimalt, kan man dyrke tomat i potte. Velg helst en småvokst sort for å oppnå maksimal trivsel og resultat.
Les mer
Snekring i hagen:

Sandkasse


Utfordring: 3 barn trenger sandkasse. Minstejenta på 1 år kunne nok ha klart seg med en liten variant på 1x1 meter. Men ved å gå opp i størrelse kan dette også bli et tilbud til storebrødrene på 6 og 8 og deres jevnaldrende naboer. Dermed dropper vi ferdigvarianten kjøpt i butikk og bygger den selv etter egne, tilpassede mål. 
Bygg sandkasse


Oppfinnsomme hagelag
i virustider


Flere av hagelagene våre har oppfinnsomme løsninger i denne tiden, hvor det er så vrient for oss å møtes på gamlemåten.

Se etter ditt eller andre hagelag på facebook. Og tar du kontakt med hagelaget med et lokalt hagespørsmål, så blir de sikkert bare glade for å høre fra deg!

Modum hagelag skal for eksempel ha virustilpasset «digitalt loppemarked» i hele mai, med salg av forhåndsbestilte, ferdigpakkede planteposer. Det blir ulike plantetyper per uke så som grønnsaksplanter og sommerblomster. Betalingen skal skje med Vipps, og kundene henter selv posene sine på avtalt sted.


 

Vinn planter til kjøkkenhagen


Alle medlemmer kan være med i trekningen av en pakke med 36 ungplanter med 6 forskjellige sorter salat fra Hageglede.no

Husk at medlemmer handler her med 15 % rabatt. Du deltar i trekningen ved å sende en e-post merket «Ungplanter» til
hagetidend@hageselskapet.no   
ANNONSE:

Kontingentgiro kaller


Mange fikk kontingentgiro med Hagetidend nr 3,
og da er betalingsfristen 1. mai.


Har du forlagt giroen din, så ta kontakt med oss så ordner vi med nødvendig betalingsinformasjon. Alle andre får årets giro på den datoen de meldte seg inn i fjor, da vi har innført løpende forfall. Husk å ta vare på medlemskortet ditt!

Medlemsmøte i Hagetidend


Vi vil gjerne presentere noen av medlemmene våre i Hagetidend. Vil du være med? Da svarer du på disse spørsmålene, legger ved et bilde av deg selv og sender til oss med e-post: hagetidend@hageselskapet.no

NAVN:
BOSTED:
DERFOR ER JEG MEDLEM I HAGESELSKAPET:
MIN HAGE:
HAGELAGET I MITT HJERTE:
ÅRETS HAGEPROSJEKT:
Send e-post
ANNONSE:

PAKKE: Planteklare jordbærplanter + jordbærsøyle

Bli selvforsynt med jordbær! 30 Planteklare jordbærplanter og jordbærtårn i tre etasjer. Kan bygges på i høyden ved kjøp av flere. Bredde: 44 cm / Høyde: 60 cm

1.296 kr 890 kr

Facebook
Link
hageselskapet.no
Copyright © 2020 Det norske hageselskap


Oppdater kontaktinfo eller Meld deg av nyhetsbrevet