Copy
Bespaar op onderhoudskosten en energie!


 

Voorkom hoge onderhoudskosten, hoger energieverbruik of onveilige situaties 
Wist u dat bij veel koopwoningen fors energie te besparen valt? En dat dit direct invloed heeft op uw huishoudboekje?  Het is daarom interessant om na te denken over het investeren in een energie zuinigere woning.

Naast dat een energiezuinige woning vriendelijk is voor de portemonnee,  wordt het wooncomfort verhoogd. Een huis dat niet tocht en gelijkmatig wordt verwarmd, verbetert het wooncomfort aanzienlijk. Het tijdelijk verlaagde btw-tarief op arbeidsloon dat geldt bij renovatie, verbouwing en herstel is misschien een extra stimulans om nu dit besluit te nemen.

Isolatie
Isoleren verbetert het comfort van uw woning. Isolatie gaat namelijk tocht en warmteverlies tegen. Dat betekent: minder condens op de ramen, warmere voeten en ook minder geluidsoverlast van buiten.
Een woning zonder isolatie verliest veel warmte via ramen en buitenmuren, via het dak en via de vloer van de begane grond. Goede isolatie gaat dat tegen, waardoor de verwarming minder hard hoeft te stoken.
Een goed geïsoleerd huis is vriendelijk voor de portemonnee, comfortabeler en beter voor het milieu. 


 

Zonnepanelen of Isoleren ?


Tijd voor bezinning
Wil je als bewoner optimale kwaliteit tegen lage woonlasten en minste risico investeer dan in bouwkundige maatregelen en minder in techniek.

lees hier meer informatie hierover.

 

Uit het nieuws in 2014

"Wij verwachten een opwaartse druk in de prijzen", zegt Ilse Steenbergen van Essent. Ook Nuon geeft een soortgelijke waarschuwing: "Als er minder gas op de Noord-Europese markt wordt aangeboden, gaan de prijzen omhoog", aldus een woordvoerder van het energiebedrijf. "Je ziet nu al dat de gasprijs vanwege de dreigende vermindering op de handelsmarkt 40 cent hoger ligt dan twee dagen terug."
 

 

Tip

Eenvoudig en efficient
Als je de thermostaat overdag één graad lager zet, bespaar je gemiddeld 7% op je energiegebruik voor verwarming. Voor een gemiddeld huis betekent dat een besparing van zo'n €60 (90 m3 gas). Niet stoken in kamers als ze niet worden gebruikt, levert natuurlijk nog veel meer besparing op.

Verbouwing?

Als je gaat verbouwen of bouwen neem dan de kans om voldoende te isoleren. Vergeet niet overal te isoleren ( muren,dak,vloer,ramen) Je kunt nooit te veel isoleren. Als je verbouwing is afgewerkt kun je moeilijk nog bij isoleren.
Stel daarom isoleren niet uit. 

Zomerse Hitte

Wat kunt u doen tegen hitte in huis ?
Een goed geisoleerd huis zal altijd frisser blijven dan een slecht geïsoleerd huis. Vooral een goede dakisolatie is interessant. Het Houdt in de zomer een groot deel van de warmte buiten en in de winter de warmte binnen. 
 

Voor energie besparende maatregelen is er een zogenaamde energiebespaarlening beschikbaar

kijk voor meer informatie hierover op
http://www.ikinvesteerslim.nl

 

Isoleren = een must.
In een doorsnee woning gaat de helft van het totale energieverbruik naar verwarming.
Het grootste deel van die verwarming verdwijnt echter door muren, ramen, dak, vloeren en kieren naar buiten. Dit brengt enkel hoge energierekeningen en extra belasting van het milieu met zich mee.

Advies nodig ? 
 neem contact met ons op.
 

 

Wij willen u van dienst zijn voor:
  • Verbouw
  • Onderhoud
  • Kunststof kozijnen
  • Renovatie
  • Advies & tekenwerk
info:
www.riezebosdalfsen.nl

E-Book

E-book : met concrete tips om je omgeving een tikje duurzamer te maken.
klik op het logo om boek te openen.
Copyright © 2014 Fa. Riezebos, All rights reserved.
Email Marketing Powered by Mailchimp