Copy


Vitamine! newsletter
Si no veus correctament aquest correu fes click aquí.

Un any de Vitamine!

Aquest mes d’abril hem complert el nostre primer aniversari com a empresa. I ho hem celebrat canviant-nos a una oficina més gran perquè puguem treballar amb més confort i poder oferir un millor servei a la nostra família de clients. Són temps difícils, però potser menys que fa un any, quan la nostra aventura va encetar. Tots els indicadors econòmics han millorat però sobretot, el que més es percep és una sensació d’optimisme al carrer, que el temps dirà si és fruit més d’un anhel que d'un canvi real en la situació econòmica.
A Vitamine! estem entusiasmats ajudant als nostres clients en aquests temps difícils on els vells paradigmes ja no serveixen i cada dia ens hem de reinventar fent coses noves per mantenir el nivell i el rigor. T’animo a que entris a la nostra web i ens coneguis una mica millor, a nosaltres i als nostres clients. Creiem que tenim molt a dir i molt a fer en els propers mesos i que podem multiplicar en el futur totes les bones noticies que hem tingut en aquest nostre primer any.

Comunicació política

Cada dia a Vitamine! ampliem el ventall de serveis que oferim als nostres clients. Ara, des del nostre equip de Comunicació Política ajudem els partits i les seves fundacions a establir les seves estratègies de comunicació no només per a transmetre adequadament els missatges sinó també per a recuperar la confiança amb els electors.
A Vitamine! primer analitzem, estudiem, planifiquem i després et proposem com fer arribar el teu missatge amb nitidesa al destinatari final, amb independència de si és o no votant de la teva formació política.

Sant Jordi a les xarxes socials de la UB

Celebrem Sant Jordi a la Universitat de Barcelona (UB) amb una acció combinada des de Facebook, Twitter e Instagram a través del hashtag #SantJordiUB. Només ha sigut necessari enviar una foto de la postal dissenyada per a l’ocasió al costat d’un llibre. Un jurat format per representats de la UB escollirà la foto guanyadora i el premi consisteix en un cap de setmana literari per a dues persones a Londres (vol, allotjament i ruta literària Dickens/Shakespeare).

Caldea fa 20 anys

Enguany el centre termolúdic Caldea fa 20 anys des de que va obrir les seves portes i ho ha celebrat amb tots els seus seguidors des de la seva pàgina de Facebook. Al concurs han participat més de 650 usuaris i la guanyadora gaudirà de cinc dies a Andorra amb entrada diària a Caldea i allotjament per a dues personesen un hotel de 5 estrelles.
Des de Vitamine! estem preparant més accions a través de les xarxes socials. La següent tindrà lloc a Twitter durant el mes de maig.

Estrenem oficines

Ara justament fa un any que vàrem crear Vitamine! i poc a poc ens hem anat consolidant com una agència de comunicació de referència a Barcelona i Catalunya. Hem anat creixent fins que l’oficina que ens va veure néixer se’ns ha quedat petita. Per això a principis d’abril vam estrenar nous despatxos, al mateix edifici de la Plaça Letamendi 37 però només un pis a sota. Ara ens pots trobar a la setena planta. Un espai diàfan, lluminós i més confortable no només per a totes les persones que hi treballem sinó també com un lloc de visita i estadia dels nostres clients i amics.
Copyright © Vitamine Communications, SL, All rights reserved.

Si vols posar-te en contacte amb nosaltres pots fer-ho a:
www.vitamine.cat - info@vitamine.cat
Vols donar-te de de baixa?