Copy


Vitamine! newsletter
Si no veus correctament aquest correu fes click aquí.

Nou curs de formació de portaveus 

Vitamine! us desitja Bones Festes
A Vitamine! us volen informar d’una nova línia de treball que hem encetat i de la què n’estem molt satisfets. A partir del mes de març iniciem uns cursos de formació per millorar l’oratòria i els discursos en públic. Dicció, gestualitat, parlar per televisió o per ràdio, fer presentacions institucionals o corporatives... En definitiva, totes aquelles necessitats relacionades amb expressar-se en públic seran tractades i adaptades a les necessitats de cada usuari.
Ja sabeu que l’habilitat de parlar en públic no és do innat a la persona sinó com altres tantes coses a la vida suposa una eina que s’ha d’anar treballant, cultivant i desenvolupant per acabar essent realment atractiva.

Amb un bon equip de consultors que porta molts anys dedicats a aquesta tasca, Vitamine! us anima a que deixeu els vostres prejudicis i cauteles i us animeu a fer una cosa que tothom necessita. Igual que dediqueu temps a millorar el vostre anglès o us formeu més en la vostra activitat, no té cap mena de sentit que no ho feu per cuidar el que és més important: la vostra marca personal. Saber comunicar amb convicció i connectar amb empatia, ens obre moltes portes. I no estan els temps per deixar passar oportunitats.

Animeu-vos i envieu-nos un correu amb les vostres dades i ens posarem en contacte amb vosaltres tot ajustant un pla a la vostra mida. Segur que no us defraudarem.

Jordi Juan, director de Vitamine!
Copyright © Vitamine Communications, SL, All rights reserved.

Si vols posar-te en contacte amb nosaltres pots fer-ho a:
www.vitamine.cat - info@vitamine.cat
Vols donar-te de de baixa?