Copy


Vitamine! newsletter
Si no veus correctament aquest mail fes click Aquí.

El món ens espera!

Comença un nou any i sempre passa igual. Nous propòsits. Nous estímuls. Nous reptes. Tothom té ganes de posar el comptador a zero i voler fer totes aquelles coses que no ha estat capaç d’endegar fins ara. I tothom esperant que el canvi de tendència econòmica que s’està albirant s’acabi notant en l’economia real i no només en les xifres macroeconòmiques. Alguns clients de Vitamine! que treballen més fora de les nostres fronteres que dintre tenen molt clar que no poden restar de braços creuats a que aquesta recuperació arribi. El món ens espera i hem de ser capaços d’actuar en aquest món global que ens ha tocat viure. A Vitamine! seguim creixent amb prudència i tranquil·litat, i posant a l’abast de la nostra família d’amics les eines i la creativitat necessària per a ser presents en aquest món. El món ens espera i hem de ser-hi. Nosaltres us ajudem a arribar-hi bé i millor.

5.066 quilòmetres amb la Grossa per tot Catalunya

Els darrers mesos de l’any hem estat treballant intensament amb la Grossa de Cap d’Any de Loteria de Catalunya. Amb ells hem recorregut 5.066 quilòmetres per tot Catalunya i hem visitat 47 municipis amb el capgròs que s’ha convertit ja amb la famosa icona d’aquest nou sorteig. Des de Vitamine! a més hem gestionat les xarxes socials, assolint més de 5.500 seguidors a Facebook i més de 1.800 a Twitter i hem organitzat dos concursos Online que van aconseguir una gran participació d’usuaris.
Share
Tweet
+1

Apadrina un document

Vitamine! ha col·laborat amb la Universitat de Barcelona en la campanya "Apadrina un Document", consistent en fomentar el mecenatge privat per a conservar part de la voluminosa col·lecció de llibres i documents que manté el centre universitari. En aquesta primera campanya s'han seleccionat uns 500 títols dels fons bibliogràfic i qualsevol ciutadà pot escollir el llibre que vol ajudar a conservar a partir de 50 euros. Tota la informació es pot trobar al web del CRAI de la UB.
Share
Tweet
+1

Organització d'actes i esdeveniments

A Vitamine! seguim creixent. Ara hem creat una nova divisió d’esdeveniments per oferir als nostres clients l’oportunitat d’organitzar tota mena d’actes i presentacions públiques amb el mateix patró de qualitat, proximitat i servei amb el què els acompanyem en tota la resta d’estratègia comunicativa. D’aquesta manera a Vitamine!, amb força experiència en organitzar fires i/o presentacions de productes, proporcionem un servei complet del què ens responsabilitzem des del principi fins al final, perquè els nostres clients només hagin de gaudir de l’acte.
Share
Tweet
+1

El periodista Alejandro Algaba s'incorpora a Vitamine!

El periodista Alejandro Algaba, amb una llarga experiència professional a les dues bandes de la notícia, s’incorpora a l'equip de Vitamine! Algaba ha estat director de Comunicació de Casa Àsia i director del Festival Àsia. Prèviament, va ser redactor en cap de l’agència Europa Press a Catalunya, on també va ocupar el càrrec de cap de la secció d'Economia. Així mateix, ha treballat per a La Vanguardia, Heraldo de Aragón i Ràdio L'Hospitalet.
Copyright © Vitamine Communications, SL, All rights reserved.

Si et vols posar en contacte amb nosaltres pots fer-ho a:

Vols donarte de baixa?
www.vitamine.cat - info@vitamine.cat