Copy


Vitamine! newsletter
Si no veus correctament aquest correu fes click aquí.

Què és l'èxit?

Al web de Vitamine!, que va creixent i transformant-se a mesura que la nostra empresa ho va fent, anem introduint novetats de la feina que fem contínuament perquè el nostre públic potencial ens conegui una mica millor. La web és l’aparador d’allò que volem i que podem fer. A més d’incloure unes pinzellades personals dels treballadors i col·laboradors de la casa, els darrers dies hem inclòs una pestanya que es diu "casos d'èxit". Bàsicament es tracta de diverses accions fetes per la gent de Vitamine! que han anat bé i ens sentim molt cofois pel resultat que han tingut. Deixeu-me dir que ens va costar trobar el nom. Què és l’èxit? Com es pot quantificar? Potser l’única manera de poder calibrar-ho és amb la resposta que ens donen els nostres clients. La seva satisfacció és el nostre èxit. No volem res més.

Presentació de la nova política industrial de la Generalitat

Vitamine! a l'acte d'Indústria
El Govern català va presentar, el passat 4 de juliol, les línies mestres que configuraran la política industrial de la Generalitat emmarcada en l’estratègia de la UE, Europa 2020. L’acte, celebrat a l’edifici del Fòrum de Barcelona, va ser presidit pel president de la Generalitat, Artur Mas, i el conseller d’Indústria i Ocupació, Felip Puig, i hi van assistir més de 2.500 empresaris d’arreu del territori català. Vitamine! es va encarregar de l’organització de l’esdeveniment, l’edició d’una revista informativa i del vídeo que es va projectar per explicar aquesta nova estratègia governamental. La conferència, que portava per títol ‘La Catalunya Industrial, un objectiu compartit’, va tenir una excel·lent cobertura informativa en tots els mitjans catalans i de l’Estat.

RoyalVerd posa la gespa als estadis del Mundial

Vitamine! amb RoyalVerd a Brasilia
RoyalVerd, empresa dedicada al sector de la jardineria professional i especialitzada en zones esportives, s'ha encarregat de la instal·lació, gestió i manteniment de la gespa en set dels 12 estadis de la Copa del Món de la FIFA disputada a Brasil: Maracaná (Rio de Janeiro), Mineirao (Belo Horizonte), Nacional (Brasília), Castelao (Fortalesa), Arena Fonte Nova (Salvador de Bahia), Arena Amazònia (Manaus) i Arena Pernambuco (Recife). Aquesta és la segona ocasió en què l’empresa catalana s'encarrega de la cura i manteniment de la gespa en un torneig organitzat per la FIFA, després de l'èxit aconseguit l'any passat amb la Copa Confederacions 2013.

Assessoria estratègica de comunicació per B:SM

Vitamine! i BSM
Vitamine! ha estat assessorant en els últims mesos a la societat Barcelona Serveis Municipals SA (B:SM), en la seva estratègia de comunicació. D’una banda, Vitamine! ha realitzat una auditoria de les xarxes socials de les diferents empreses que gestiona B:SM, com ara el Parc del Tibidabo o el Zoo, per tal de millorar la interactivitat amb els usuaris i oferir un millor servei; i de l’altra, ha col·laborat en la comunicació de la ubicació a l’anella olímpica de l’Open Camp, el primer parc del món dedicat a l’univers de l’esport. La presentació de l’Open Camp va tenir lloc el 17 de juliol en una multitudinària roda de premsa celebrada a l’estadi olímpic de Montjuïc.

Torna la Grossa!

Vitamine! amb la Grossa
Des de principi del mes de juliol a Vitamine! tornem a estar engrescats amb la Grossa de Cap d’Any. Aquest 2014 la campanya ha començat uns mesos abans i actualment estem duent a terme la producció dels actes del capgròs de Loteria de Catalunya. Aquest any la Grossa ha començat estiuenca i l’estem passejant per la costa catalana. Per altra banda, des de Vitamine! tornem a gestionar les xarxes socials de la Grossa de Cap d’Any.
Copyright © Vitamine Communications, SL, All rights reserved.

Si vols posar-te en contacte amb nosaltres pots fer-ho a:
www.vitamine.cat - info@vitamine.cat
Vols donar-te de de baixa?