Copy

WE WENSEN JE EEN ZALIGE ZOMER!

Inspiratie nodig voor een zomeruitstap? Maak een last-minute trip verrassend dichtbij! Je hoeft geen uren te reizen of maanden op voorhand te boeken, want ook in Vlaanderen valt er veel te beleven. Laat je inspireren door onze insiderstips hieronder.

WEDSTRIJD VAKANTIECHEQUE

Deed je al mee aan onze vakantiecheque-wedstrijd? Met de Vakantiecheque kan je logeren bij een van de 800 gastvrije logies van Logeren in Vlaanderen Vakantieland. En wij trakteren!
Win een last minute dichtbij

DE AMAZONE IN VLAANDEREN

In Limburg fiets je langs restanten van het mijnverleden en beklim je hoge toppen met spectaculaire panorama’s. De felblauwe meren en beboste bergen brengen je helemaal in tropische sfeer.
Hier waan je je in Zuid-Amerika 

WANDELEN DOOR BRAZILIË OF DE KEMPEN? 

Roetsj door groene bossen met een ziplineparcours en klauter in de bomen van het Klimbos. Het Vlaamse regenwoud leidt je op avontuur langs ongerepte en schilderachtige natuur.
Ja, geef mij maar avontuur! 

BELEEF EEN SPROOKJE IN GAASBEEK

Aan het kasteel van Gaasbeek bewonder je een feeërieke dansvoorstelling met 44 dansers en de natuur als decor. Ook Bruegel wordt op het domein tentoongesteld. Cultuur à volonté!
Bewonder dromerige exposities 

LOCH NESS OF WIJTSCHATE?

De mijnkrater uit de Eerste Wereldoorlog is dé plek om met je kapoenen soldaatje te spelen. Beleef van dichtbij het verhaal van de Mijnenslag tijdens de Kraters- en Mijnenwandelroute.
Plan een uitje vol geschiedenis 

SCANDINAVISCH MOOI IN BRAKEL

Naar Zweden voor magnifieke bossen? Nee, hoor! In het hart van de Vlaamse Ardennen vind je het frisgroene Brakelbos, een waar wandelwalhalla. Net een Scandinavisch landschap!
Het Brakelbos, jouw vakantiebestemming! 

VERRASSENDE LOGEERADRESJES

TOFFE ACTIVITEITEN & TIPS DICHTBIJ HUIS
Gegevens aanpassen | Uitschrijven | Privacyverklaring | Bekijk deze e-mail als webpagina |    |  

Copyright © 2019 Logeren in Vlaanderen, alle rechten voorbehouden.
Deze e-mail is verstuurd door Logeren in Vlaanderen vzw, Diestsevest 40, 3000 Leuven, België