Copy

Op wereldreis in Antwerpen: verken de verschillende culturen van terras naar terras

Chinatown, de Joodse wijk, het Barcelona van Berchem of het exotische Borgerhout: elke Antwerpse wijk kleurt, klinkt en... eet anders. Perfect voor een behapbare wereldreis, van terras naar terras.

Op wereldreis via de Antwerpse terrassen

Op vakantie in Vlaanderen dankzij Logeren in Vlaanderen Vakantieland

Hoe wil jij op reis?

Uitslapen in een vakantiewoning, ontbijt op hotel of genieten op de camping? Aan jou de keuze. Logeren in Vlaanderen Vakantieland staat vol gezellige logeerplekken!

Boek nu

Dwars door België:
Vlaamse pareltjes langs de paden van de GR 129

De GR 129, of de ‘Dwars door België’ is een van de oude langeafstands-wandelpaden door Europa. Langeafstandswandelaars kunnen op de eerste 118 van de 572 bewegwijzerde kilometer heel wat Vlaamse groene en historische pareltjes ontdekken.

Dit zijn de mooiste stops langs het Grote Routepad 129

Gecheckt: de hipste buurten van Vlaanderen

Voor je op citytrip vertrekt, weet je graag waar de leukste plekjes zijn op je bestemming. Deze buurten zijn hot en happening, met coole adresjes, zalige zomerbars en hippe logies.

Logeer met
een uniek verhaal

Slapen op de plek waar historische figuren of markante personages hun stempel nalieten: het geeft je verblijfplaats net iets extra’s en staat garant voor een verhaaltje voor het slapengaan.

Landlopers, artistieke hertoginnen of rijke bankiers: kies jouw verhaal

Toffe activiteiten & tips dichtbij huis

Aan beleven komt géén einde in Vlaanderen Vakantieland

 

Dankzij de inspanningen van de hele sector, zijn de meeste overnachtingen en activiteiten nog steeds beschikbaar. Toch zijn sommige logies en activiteiten mogelijk geschrapt. Informeer je op voorhand over je uitstap.

© 2020 Logeren in Vlaanderen, Alle rechten voorbehouden. Deze e-mail is verstuurd door Logeren in Vlaanderen vzw, Diestevest 40, 3000 Leuven, België

Bekijk in browser | Uitschrijven | Profiel updaten
Vlaanderen Vakantieland
Facebook Facebook
Website Website
Instagram Instagram
YouTube YouTube