Copy
Vlaanderen Vakantieland

Bezoek ondergronds Vlaanderen op 9 manieren

Musea, tunnels, grotten, riolen, ijs of steenkool: onder de Vlaamse grond zit meer dan je denkt. Graaf in het ondergrondse verleden en heden en ga underground op 9 manieren.

Ontdek het ondergrondse Vlaanderen

Hoe wil jij op reis?

Je laten verwennen aan zee, een B&B in de stad of tot rust komen in het groen? Aan jou de keuze. Logeren in Vlaanderen Vakantieland staat vol gezellige logeerplekken!

Boek nu

Kruis de Kust: te voet van De Panne naar Knokke

Met de Kustwandelroute ontdek je tussen De Panne en Knokke-Heist de mooiste plekjes van de hele Kust! Trek je wandelschoenen aan en verwonder je langs duinen en polders, slikken en schorren, zee en strand, maar ook het maritieme verleden, de oorlogsgeschiedenis en de Belle Epoque.

En marche!

Ontdek de Antwerpse haven en relax in een van de unieke zomerbars

Vlakbij ‘t Stad en toch zeeën van ruimte: dat is de Antwerpse Haven, een paradijs voor fietsers, wandelaars en bootspotters. Trek overdag op expeditie en blijf ‘s avonds hangen in een van de vele zomerbars met zicht op de Schelde!

De leukste plekken

Duurzaam op vakantie in Vlaanderen

Duurzame keuzes zijn niet alleen van belang op een verre exotische bestemming, ook je buren hebben er baat bij. De gemeenschap steunen, de natuur en het milieu beschermen: met deze tips hou je een goed gevoel over aan je trip!

Toffe activiteiten & tips dichtbij huis

Aan beleven komt géén einde in Vlaanderen Vakantieland

 

© 2020 Logeren in Vlaanderen vzw, Alle rechten voorbehouden. Deze e-mail is verstuurd door Logeren in Vlaanderen vzw, Diestevest 40, 3000 Leuven, België

Bekijk in browser | Uitschrijven | Profiel updaten
Vlaanderen Vakantieland
Facebook Facebook
Website Website
Instagram Instagram
YouTube YouTube