Copy

Wouden om in te verdwalen

In Vlaanderen zijn er meer (oer)bossen dan je denkt. Je kan er heerlijk wandelen en soms ook fietsen, het is er altijd koel en het krioelt er van de planten en dieren. Ga op verkenning in deze vier wouden, maar let op dat je niet verdwaalt!

Ga op verkenning in deze vier wouden

Op vakantie in Vlaanderen dankzij Logeren in Vlaanderen Vakantieland

Hoe wil jij op reis?

Uitslapen in een vakantiewoning, ontbijt op hotel of genieten op de camping? Aan jou de keuze. Logeren in Vlaanderen Vakantieland staat vol gezellige logeerplekken!

Boek nu

Vriendinnenweekend in de Vlaamse Bourgogne

Wijnen, wandelen en wondermooie plekken: de drie W’s van het Hageland maken er de streek bij uitstek van voor een langere trip met bubbelvrienden. Doorkruis er de natuur op meer dan één manier en proef van het beste van de streek.

Wijngaarden, steden en uitgestrekt groen: ontdek het Hageland

72 uur in Hasselt

Hasselt is het hart van van Limburg: een stad die haar bezoekers gastvrij verwelkomt en verwent met jenever en speculaas, de grootste Japanse tuin van Europa, culinaire topadresjes op gezellige pleintjes en spectaculaire street art. Kom mee op citytrip naar de hoofdstad van de goede smaak!

Grote vakantiewoningen tegen kleine prijzen

Wist je dat je nu tijdelijk op vakantie kan met jouw persoonlijke sociale bubbel, met alle ruimte die je maar wil? Een aantal grote vakantiewoningen bieden mooie kortingen aan zodat je een unieke kans hebt om ruim te logeren tegen aantrekkelijke tarieven.

Bekijk hier de mooiste aanbiedingen

Toffe activiteiten & tips dichtbij huis

Aan beleven komt géén einde in Vlaanderen Vakantieland

 

Dankzij de inspanningen van de hele sector, zijn de meeste overnachtingen en activiteiten nog steeds beschikbaar. Toch zijn sommige logies en activiteiten mogelijk geschrapt. Informeer je op voorhand over je uitstap.

© 2020 Logeren in Vlaanderen, Alle rechten voorbehouden. Deze e-mail is verstuurd door Logeren in Vlaanderen vzw, Diestevest 40, 3000 Leuven, België

Bekijk in browser | Uitschrijven | Profiel updaten
Facebook Facebook
Website Website
Instagram Instagram
YouTube YouTube