Copy
Vlaanderen Vakantieland Logo
Omdat je even lekker niets moet. Omdat je rust en stilte zoekt. Om je ogen de kost te geven. Omdat het zuiden in je achtertuin ligt. Altijd wel een reden om te kiezen voor een deugddoende vakantie, hier in Vlaanderen.

18 plekken die je meteen wil ontdekken

Trips die ook nog eens het perfecte plaatje opleveren? Wij verzamelden oogstrelende plekken die je instant betoveren.

Ontdek ze allemaal!
Logeren in Vlaanderen

Sluit de zomer heerlijk af, in jouw droomlogies

Je vakantie hoeft nog niet voorbij te zijn. Voor de gezelligste, mooiste, meest gastvrije adresjes zorgen wij. Kom maar op met die zon!

Boek meteen »

12 x het zuiden in Vlaanderen

Je hoeft niet per se naar het buitenland voor dat zuiderse vakantiegevoel. Deze zonnige zomerspots liggen – zo goed als - in je achtertuin. Ontdek La Douce Gent, Brugge Bad, Capri-aan-de-Leie en nog 9 andere zuiderse plekjes.

Gooi snel zwembroek en zonnebril in een koffer! »

#cottagecore: ontdek de mooiste plattelandsdorpjes

Pak je picknickmand (en gps) en hop langs holle wegen en kabbelende beekjes tussen de allermooiste dorpen. Stel je camera scherp voor schattige dorpspleinen onder eeuwenoude bomen, magische kastelen in idyllische decors en oude hoeves waar de tijd bleef stilstaan.

Dit zijn de mooiste dorpen »

Club Zen: op deze vakantieplekken staat relaxen centraal

Vakantie is sowieso de tijd om te relaxen maar van deze plekken keer je echt super-zen terug. Of je nu voor sup-yoga gaat of een bosbad, een huisje in de natuur of een luxe wellnessresort: hier glijdt de spanning zo van je af.

Vertrek nu op zenvakantie »

Stedengids gemist?

Op verkenning trekken in onze Vlaamse steden. Dat doe je met deze gratis stedengids boordevol verfrissende tips en informatie!

Download gratis »
Op zoek naar je ideale last-minute-vakantieplek? Boek nu je logies in Vlaanderen Vakantieland
Vlaanderen Vakantieland
Actie & Avontuur | Genieten | City & Cultuur | Natuur & Rust | Familie & Vrienden
Dankzij de inspanningen van de hele sector, zijn de meeste overnachtingen en activiteiten nog steeds beschikbaar. Toch zijn sommige logies en activiteiten mogelijk geschrapt. Informeer je op voorhand over je uitstap.

© 2021 Logeren in Vlaanderen Vakantieland, Alle rechten voorbehouden. Deze e-mail is verstuurd door Logeren in Vlaanderen vzw, Diestevest 40, 3000 Leuven, België

Bekijk in browser | Uitschrijven | Profiel updaten
Facebook Facebook
Instagram Instagram
Website Website