Copy
Juni is het perfecte moment om Vlaanderen te verkennen. Overnacht bij een ecologies, ontdek de Maneblusserstad en doorkruis Vlaanderen met de fiets.
 ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ 
Logo
 
Bekijk deze e-mail als webpagina ›
Giveaway fietskaart
Vlaams-Brabant

2000 km aan fietsinspiratie in Vlaams-Brabant? Daar zeg je ongetwijfeld volmondig ja op! Met deze fietskaart stippel je oneindig veel routes uit in het Hageland en de Groene Gordel. Ik wil een fietskaart winnen!  
 
Picknicken met het hele gezin

Lekker lunchen in de natuur? Vul snel jouw picknickmand vol lekkers, want deze picknickplekken moet je geprobeerd hebben!

Lekker picknicken doe je hier  
Citytrippen in Mechelen

Twijfel je over je volgende citytripbestemming? Geen zorgen, wij verzamelden de tofste tips voor een zomers weekendje in Mechelen. Begin al maar met inpakken!

De leukste plekjes van de Maneblussers  
Fietsreis door Vlaanderen

Een fietsreis maken zonder te moeten sleuren met je bagage? Deze logies zorgen ervoor dat je bagage goed aankomt. Zo kan jij zorgeloos fietsen en genieten van het landschap.

Fietsen zonder bagage? Graag!  
 
 
10 logies met oplaadpaal

Fietsers met een elektrische tweewieler kunnen bij deze logies hun stalen ros opladen. Nooit meer trappen met een lege batterij! En jij keert ongetwijfeld ook vol energie huiswaarts.

Ga op weekend met de elektrische fiets  
5 ecologies

Bij deze logies overnacht je met een goed geweten. Je slaapt er niet alleen op beide oren, maar wordt ook volledig in de -duurzame- watten gelegd. Natuurlijk genieten!

Boek hier jouw ecologies  
Dé plezantste
watersportadresjes

De echte watersportfanaten leven zich uit in Vlaanderen. Deze adresjes zijn ideaal om jouw favoriete sport te beoefenen. Van suppen tot zeilen, voor elke waterrat wat wils!

Ontdek de leukste watersportadressen  
 
 
 
 
Verrassende
Logeeradresjes

Ontdek meer dan
800 geweldige logeeradresjes
Toffe activiteiten &
tips dichtbij huis

Aan beleven komt géén einde
in Vlaanderen Vakantieland
Gegevens aanpassen     Uitschrijven     Privacyverklaring     Bekijk deze e-mail als webpagina
 

Copyright © 2019 Logeren in Vlaanderen vzw. Alle rechten voorbehouden. Deze e-mail is verstuurd door Logeren in Vlaanderen vzw, Diestsevest 40, 3000 Leuven, België