Copy
De lente hangt in de lucht. Tijd om nieuwe hotspots te ontdekken, de eerste terrasjes te doen en je fiets weer van stal te halen!
 ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ 
Logo
 
Bekijk deze e-mail als webpagina ›
Bierroutes in scheldeland
Een frisse wandeling of fietsrit afsluiten met een smakelijke bierdegustatie? Dat kan in Scheldeland! Een kaart met 7 routes langs brouwers en kroegen wijst je de weg. Ja, ik bestel een gratis kaart  
 
De lente bloesemt

Na een namiddagje fietsen langs de rijen geurige bloesems overnacht je in deze juweeltjes. Het Hageland en Limburg rollen het bloementapijt al voor je uit.

Boek nu jouw bloesemarrangement  
Vlaanderen vanuit de lucht

Beklim de unieke Vlaamse uitkijktorens en bewonder de Lommelse Sahara, het Waasland, het Hageland, de Kempen en de Westhoek vanuit de wolken.

5 x uitzonderlijke Vlaamse panorama’s  
Kortrijk, de verborgen parel

Inspiratie nodig voor een verrassende citytrip? Bootje varen op de Leie, naar hartenlust shoppen en zelfs nieuw creatief talent ontdekken? Kortrijk is dé nieuwe hotspot.

Ja, ik ga naar Kortrijk  
 
 
Dineren en logeren met sterallures

Ben jij een echte Bourgondiër? Hou je van alles erop en eraan? Wij hebben de fijnste sterrenrestaurants met nabijgelegen logies voor jou op een rijtje gezet. Gewoonweg heerlijk!

5 x dineren en overnachten in stijl  
Iedereen van de partij

Op reis met de hele familie? In deze gezellige vakantiewoningen logeer je met meer dan 20 personen. Pittoreske hoeves en beeldige villa’s gooien hun deuren voor jullie open.

Boek nu jouw gezellige groepslogies  
Over Water

Zat jij ook aan je tv gekluisterd tijdens de fictiereeks Over Water op Eén? Geniet na in het Antwerpse havengebied, aan boord van de Flandria of tijdens een gegidste rondleiding in het Havenhuis. Schitterend uitzicht verzekerd!

Verken nu het decor van Over Water  
 
 

Hotel
‘t Land van Bornem

Overnacht langs de
Stille Waters

 
 
 

Kamer (2p.)

B&B
De Woestijn

Puur comfort in ‘t
Pajottenland

 
 
 

Kamer (2p.)

Vakantiewoning
Wilgenwind

Familievakantie in de
Vlaamse polders

 
 
 

Woning (2x8p.)

 
 
Verrassende
Logeeradresjes

Ontdek meer dan
800 geweldige logeeradresjes
Toffe activiteiten &
tips dichtbij huis

Aan beleven komt géén einde
in Vlaanderen Vakantieland
Gegevens aanpassen     Uitschrijven     Privacyverklaring     Bekijk deze e-mail als webpagina
 

Copyright © 2019 Logeren in Vlaanderen vzw. Alle rechten voorbehouden. Deze e-mail is verstuurd door Logeren in Vlaanderen vzw, Diestsevest 40, 3000 Leuven, België