Copy
View this email in your browser

Nyheds- og nomadebrev august 2015


Indhold:

 

* Nye budgetter – rykker!

* hvorfra har i fået spons og rabatter?

* Katalogmateriale

* Fernisering

* Nomade-kontoret

* Facebooksiden: https://www.facebook.com/ProKK2017?fref=ts

* Hamborg samarbejdet starter ved NOMAD

* GARDEN LYRICS

* Projekstbeskrivelse GARDEN LYRICS

 

Nye budgetter

Vi takker for de indsendte budgetter. Og da I skal i gang med jeres projekter hurtigst muligt, siger vi hermed 'GO' til alle grupper!

Dog står vi stadig i den situation, at der skal skaffes en lokation til et Nomade-kontor -og dette koster penge. Derfor er det vigtigt at I indsender reviderede budgetter med besparelser og husker at flyers etc. er noget vi står for.

For godt en uge siden sendte vi en samlet oversigt ud til gruppernes tovholdere, og bad jer om at indsende nye budgetter. Vi mangler stadigvæk fra stort set jer alle.

Vi har kigget det overordnede NOMAD-budget efter i sømmene og har fundet penge i vores 'uforudsete udgifter'-post, samt har sløjfet udgiften 'webkatalog', da vi har besluttet selv at lave det. Derfor har vi rygende travlt pt.

Sponsorering og rabatter

Vi har også i den nærmeste fremtid, brug for at vide hvor I har fået rabbatter og spons. Dette skal indgå i formidlingsmaterialet: Plakat, flyer, webkatalog, fb- og hjemmesiden. Planen er at materialet er klar senest d. 31. august. Flyers og plakater kan afhentes på ProKKs plads på projektdækket på Godsbanen – der er åbent til kl. 14.00 på hverdage (eller efter aftale med Jane, Ulrik eller Linda). Ca. 40 flyers pr. person.

Katalogmateriale

Vi mangler stadig at modtage katalogmateriale fra enkelte grupper. Dette er sidste udkald!

Derudover vil vi meget gerne have opdateret fotomateriale fra jeres projekter – jo nyere jo bedre. Især er det vigtigt at fotoene er i god kvalitet, flotte, up to date og viser jeres projekt/værk/proces på en overskuelig måde – dette er essentielt for layout'et på flyer og plakat. Gode detaljefotos er også velkomne.

Fernisering

Vi har planer om at afholde en vandrende fernisering rundt til de projekter som er at se i Aarhus – med afslutning på Nomade-kontoret (adresse endnu ukendt).

Barnabas Wetton holder en tale og måske finder vi på flere ting som kan ske på ruten. Hvis I har forslag modtages de gerne.

Nomade-kontoret

Vi leder pt. med lys og lygte efter et Nomade-kontor, hvorfra vi kan formidle NOMAD. Vi er en smule stressede over dette – men er fortrøstningfulde – det skal nok lykkes! Har I idéer til lokationer eller ser et brugbart sted, så lad os det vide.
Men: Kontoret skal være åbent i udstillingsperioden og til dette mangler vi jer!
Udstillingsperioden er som I ved: 11. september – 2. oktober.
Det skal være åbent alle ugens dage - søndag undtaget.
Mandag til fredag i tidsrummet: 12 – 17.30.
Lørdag: 10-15.
Søndag lukket. Skriv til: janeapedersen@hotmail.com og ulrik_@hotmail.com

Derudover kommer vi til at skulle bruge inventar til kontoret.

Facebooksiden

NOMAD-siden er offentliggjort så gå ind og smid den et like, så vi kan få den ordentligt i gang og boostet! Link: https://www.facebook.com/ProKK2017?fref=ts

Hamborg

Kuratoren Carsten Rabe fra Hamborg kommer til Aarhus med en lille delegation til NOMAD-åbningen.

Vi var i Hamborg i juli måned og arbejdede der på en opstart til et samarbejde mellem ProKK og en række Hamborg-baserede kunstnere. Carsten kommer for at møde os med henblik på et samarbejde til GARDEN LYRICS.

Hvis nogen kan tilbyde en seng en nat eller to til en tysk kunstner i åbningsweekenden, så skriv til Jane eller Ulrik.

GARDEN LYRICS

Til alles information vil der allerede i oktober blive afholdt evaluering af NOMAD og ved samme lejlighed opstart af GARDEN LYRICS. - Lige nu bliver alle kræfter lagt i åbningen af NOMAD. Men i slutningen af august/starten af september vil i modtage en invitation til den første workshop/seminar i GARDEN LYRICS-regi. Måske kan i allerede nu begynde med at tænke på involvering af jeres internationale kontakter, det offentlige rum, publikumsinkludering, samarbejde med andre kunstgenrer samt samarbejde med fagligheder udenfor kunstsfæren.

Vi håber naturligvis at vi kan få så mange ProKKere som muligt ombord til 2016-projektet!

Projektbeskrivelse til GARDEN LYRICS:

En FRODIG billedkunstnerisk udvidelse af parkens/havens lyriske og poetiske potentialer.

Udstillingen tager afsæt i parken ved Kunsthal Aarhus, og vokser derfra ud i byen og regionen med forgrønnelse, poesi og sanselighed. Lys, lyd, installation, krop, intervention, ord og enviroment - med variationer og dekonstruktioner udforskes byrummet og haven med centrum i en lyrisk og kunstnerisk intervention. Udstillingen afholdes i 2016, og er del af ProKKs udstillingsprogram under Rethink 2017.

Our mailing address is:
ProKK
c/o Kunsthal Aarhus, J.M. Mørks Gade 13
Aarhus C 8000
Denmark

Add us to your address book


Email Marketing Powered by Mailchimp