Copy

Invitation til MØDE I RÅ HAL på GODSBANEN tirsdag d. 27. november kl. 16.30 – 18.00

Kære ProKKfolkens,
 
Lørdag d. 3 november mødtes en lille sluttet kreds omkring den første workshop i forbindelse med vores store fælles manifestation i RÅ HAL til næste år.
Vi havde en god dag i 'Gelinde' som er et helt fantastisk lokale - en slags 'hub' for alle byens frivillige. Se billede. Vi forsøgte senere at få adgang til RÅ HAL men måtte opgive dette og af den grund aftalte vi at invitere alle jer,som var forhindrede i at deltage og som fortsat måtte være interesserede i at deltage i udstillingen, til et møde der inden jul.
 
Mødet finder sted i RÅ HAL på Godsbanen i Aarhus tirsdag d. 27 november kl 16.30 - 18.00. Alle medlemmer er meget velkomne!
Medtag gerne skitse papir, tegneredskaber og kamera.
 
I samarbejde med arkitekt Birgitta Shöndorff, er jeg pt. i færd med at udarbejde en målfast tegning over det skulpturelle og rummelige 'skelet', som skal bygges ned gennem hallens midterakse og som skal bære de lange grafiske baner af papir, presenning, stof eller lignende, som I har bearbejdet med mønstre og farver fundet i og omkring RÅ HAL.
 
Jeg vil naturligvis gentage de væsentligste ting fra workshoppen og inddrage alle fremmødte i diskussionen om udstillingen og gesamt-verkets skabelse og fremtoning.
 
I kan tilmelde jer mødet på kurator.prokk@gmail.com adressen, som jeg netop har genåbnet, så vi, der samarbejder om denne udstilling, fremadrettet kan stå i direkte kontakt med hinanden.
 
OG VIGTIGT!
Sæt allerede NU  kryds i kalenderen ved torsdag d.17.januar 2019 kl 19-21 og lørdag d.30. marts kl 10-15, hvor der bliver yderligere oplæg om gesamt-verk-traditionen og workshop om at arbejde med grafiske storformater. Herom mere detallierede oplysninger senere.
 
 
Glæder mig til at høre fra jer!
Alt godt
 
 
Trine Rytter Andersen
Kurator
@: kuratorprokk@gmail.com
M: +4524859719
W:  www.prokk.dk
 

 
 
 
Copyright © 2018 ProKK, All rights reserved.


Want to change how you receive these emails?
You can update your preferences or unsubscribe from this list.

Email Marketing Powered by Mailchimp