Copy
Zomersport
WK Beachvolleybal Event
Voetbalclinic

 
De Haagse Sporttuin Duindorp is een multifunctioneel buitensportcomplex die kinderen, maar ook jongeren en ouderen uit de wijk Duindorp en omgeving, de kans biedt om laagdrempelig deel te nemen aan georganiseerde sportactiviteiten.
 

Nieuwsbrief Haagse Sporttuin Duindorp


Deze nieuwsbrief is bedoeld voor alle belanghebbenden die graag op de hoogte willen blijven van de Haagse Sporttuin Duindorp, maar niet wekelijks langs kunnen komen. Schroom niet deze nieuwsbrief door te sturen naar een ieder die graag op de hoogte blijft.
Zomersport

De zomervakantie is begonnen! Dat betekent niet dat er in de Haagse Sporttuin Duindorp niks meer te doen is. Alle dagen in de 1e, 2e, 3e en 4e week van de zomervakantie wordt er sport aangeboden voor de 4 tot en met 12 jarigen. De heren van Allemaal in Beweging verzorgen deze lessen.
 

WK Beachvolleybal Event

Naast de lancering van het Smashbal (op woensdag 22 april)  in de Haagse Sporttuin Duindorp werd er op woensdag 3 juni een WK Beach Volleybal Event georganiseerd. Ook Spike was weer bij deze fantastische, druk bezochte, middag aanwezig.
Het evenement stond in het teken van het WK Beachvolleybal dat dit jaar in ons land werd gehouden. Tijdens dit evenement konden de kinderen kennismaken met het beach volleybal.


Samen met het kinderwerk (Welzijn Scheveningen) en Streetsport hebben we een fantastische middag gecreëerd voor jong en oud! 


 
Terugblik: tijdens de lancering van het smashbal in De Haagse Sporttuin Duindorp werd Paul Broekhoff (directeur Sport Gemeente Den Haag) geïnterviewd. In het filmpje o.a de beachcourts in de stad en het belang om kids vroeg kennis te laten maken met sport.
Voetbalclinic

NIet alleen het vreugdevuur moet jaarlijks de wijk bij elkaar brengen dachten de organisatoren van het vreugdevuur. Zo houden Michel Kulk, Ferry de Jong en Robin van Roon op woensdag 15 juli 2015 een voetbalclinic in de Haagse Sporttuin Duindorp. 

Deze voetbalclinic zal 's middags om 14.00 uur beginnen. Alle jeugd is welkom om er gezamenlijk een leuke middag van te maken. 
 

Facebook
Facebook
Twitter
Twitter
Website
Website
Copyright © 2014 Haagse Sporttuin Duindorp, All rights reserved.
U ontvangt deze nieuwsbrief omdat u verbonden bent aan de Haagse Sporttuin Duindorp. We hopen dat u het leuk vindt om deze nieuwsbrief te ontvangen. Wilt u deze nieuwsbrief niet meer ontvangen, klik dan onderaan op "unsubscribe"

Contactgegevens
| De Haagse Sporttuin Duindorp | 
| Bezoekadres: Tesselsestraat 75a | 2583 JH | Den Haag | 
| Bereikbaar: dinsdag t/m vrijdag | 070-3558619 | 06-15887389 |


unsubscribe from this list    update subscription preferences 

Email Marketing Powered by Mailchimp
Share
Tweet
Forward
Heeft u iets voor deze nieuwsbrief, kunt u dat aanleveren via de e-mail